Recensie: Bullseye – Vera Stupenea

Van Uitgeverij Aspekt en auteur Vera Stupenea mocht ik de nieuwste thriller Bullseye van Vera Stupenea al lezen. Vandaag, 28 april, is het boek verschenen. Een mooi moment om je alles te vertellen over deze thriller. Lees je mee?

Het verhaal van Bullseye

Hier gaat ‘Bullseye’ over:

‘Kijk uit! Mike is terug in je leven.’ Claudia kijkt naar haar Instagram bericht. Wat zou het betekenen? Wie is de vrouw die het bericht hee gestuurd? En wie bedoelt ze met Mike? Michael van Kessels, een beroemde darter, die Claudia weer volgt op Instagram? Als een thriller schrijfster vindt Claudia het uiterst interessant om de antwoorden op deze vragen te vinden en gaat ze dus ook op onderzoek uit. Ze spreekt met de vrouw af. En ook gaat ze daten met Michael. Hoe verder ze in haar onderzoek komt, hoe meer ze zich realiseert dat ze moet vrezen voor haar eigen leven. Maar stoppen is voor Claudia geen optie.

Mijn mening

‘Bullseye’ start met een hoop gebeurtenissen. Het heeft iets prikkelends en daardoor wil je doorlezen. In het begin zijn er verschillende lijntjes en is het hoe en wat nog niet duidelijk. Het maakt je nieuwsgierig naar de rest van de thriller.

Soms had ik het gevoel alsof ik informatie miste en sommige stappen had gemist. Hierdoor raakte ik uit het verhaal.

De spanning wordt goed opgebouwd en als je denkt dat het niet erger kan, dan gebeurt er weer iets waardoor je denkt: “Het kan erger!” Dit vond ik heel sterk aan deze thriller.

Claudia blijft oppervlakkig en je krijgt geen hoogte van haar. Toch heeft ze iets over zich heen waardoor je wel nieuwsgierig naar haar wordt.

Vera Stupenea heeft een fijne stijl en de steamy seksscènes zijn aanwezig. Toch zijn ze niet vulgair, maar geven ze de thriller iets extra’s. Het plot van ‘Bullseye’ zit goed in elkaar.

Bullseye zit goed in elkaar!

Liefs,

Veronique

*Bedankt Uitgeverij Aspekt voor het boek!

Steun de lokale boekhandel en bestel je boek daar!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Bullseye

Auteur: Vera Stupenea
Uitgever: Uitgeverij Aspekt
ISBN paperback: 9789464240740 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge