Recensie: Cash 1 – Die eerste blik – Rhodé Franken

De cover is van Loft Books/Ambo Anthos

Van Loft Books kreeg ik het e-book Die eerste blik van Rhodé Franken. Dit is het eerste deel in de Cash-serie. In deze recensie vertel ik je meer over deze feelgood. Lees je mee?

Het verhaal van Die eerste blik

Hier gaat ‘Die eerste blik’ over:

In de eerste aflevering van Cash: Die eerste blik, vertrekt Jessica met haar iets té flirterige leidinggevende Maurice naar Purmerend voor een ontmoeting met een jonge ondernemer die zijn bedrijfje wil uitbreiden. Onderweg kan Jessica haar ogen niet van hun chauffeur Chris afhouden, vanaf het moment dat hij in één soepele beweging de deur voor haar opende en daar wel erg verleidelijk bij lachte. In de week die volgt kruisen hun paden zich nog een aantal keer, maar dan keurt Chris haar nauwelijks een blik waardig. Geen probleem, Jessica weet wel waar ze haar vermaak moet scoren en geniet van de mannelijke aandacht de ze krijgt als ze haar moves laat zien op de dansvloer. Toch blijft Chris haar door het hoofd spelen. En dan komt ze erachter dat hij niet is wie hij zegt te zijn…

Mijn mening

‘Die eerste blik’ is een heerlijke feelgood. Het prikkelt je en je bent nieuwsgierig naar de volgende aflevering/deel. Het tweede deel, ‘De tweede verleiding’, is al uit. Je kunt direct het vervolg lezen dus.

In het begin is het even wennen aan het verhaal. Je vraagt je af waar het heen gaat. In dit eerste deel zet Rhodé Franken de lezer op scherp. Het is een goede basis voor een vervolgdeel.

De stijl van Rhodé Franken is soms grof, maar het stoort niet. Daarnaast zit het verhaal boordevol droge humor. Het is soms enorm grappig.

Ik vind de cover heel goed passen bij het verhaal. Het zakelijke van Jessica komt hier goed naar voren. De titel vind ik leuk gekozen.

Het is een leuk verhaal, maar soms is het te vlak. Jessica is vol energie, maar soms miste ik diepgang. Ik ben benieuwd of we Jessica beter leren kennen in deel 2.

Rhodé Franken heeft met ‘Die eerste blik’ een goede basis neergezet voor het vervolgdeel ‘De tweede verleiding’.

Liefs,

Veronique

*Bedankt Loft Books voor het boek!

*Je kunt het boeken kopen bij de online boekhandel.

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.
*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Die eerste blik

Auteur: Rhodé Franken
Uitgever: Loft Books
ISBN ebook: 9789047205364 
Prijs ebook: €2,99

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge