Recensie: Cupid-O-Scoop deel 7 – Vanessa Gerrits

Cover van Loft Books

Je hebt al een tweetal recensies kunnen lezen over verschillende delen van de ‘Cupid-O-Scoop’-serie van Vanessa Gerrits. Vandaag heb ik de recensie van deel 7, Boogschutter aan boord, voor je. Lees je mee?

Het verhaal van Boogschutter aan boord

In het zevende deel van de Cupid-o-scoop-serie moet Samantha kiezen tussen haar liefdesleven en haar column bij Lyf & Styl. ‘Boogschutter aan boord’ is het zevende deel in de feelgoodserie Cupid-o-scoop van Vanessa Gerrits. Na een date met een getrouwde (!) man en een verwarrende onenightstand met bad boy en collega Samuel is Samantha wel een beetje klaar met dierenriemdaten. Zeker als ze ook nog eens beseft dat ze verliefd is op Cedric. Maar voelt hij wel hetzelfde? En zou een relatie het einde betekenen van Samantha’s carrière bij Lyf & Styl? Terwijl de lancering van de Cupid-o-scoop-app – met een heus bootfeest – steeds dichterbij komt, komt Samantha voor belangrijke keuzes te staan…

Mijn mening

Deel 7 heeft een leuke voorkant. Het past goed bij de rest van de serie. De stijl van Vanessa Gerrits komt in dit zevende nog beter uit de verf. Het is vlot en leest lekker. Tegelijkertijd zit er ook een goede dosis humor in.

‘Boogschutter aan boord’ is heel leuk. Er gebeurt heel veel en er zullen een aantal puzzelstukken op zijn plaats vallen. Het is leuk hoe bepaalde dingen samen komen. Het is echt een leuke feelgood! Misschien is dit mijn favoriete deel.

Het einde geeft je het gevoel alsof dit het laatste deel is. Echter komt er nog een achtste deel. Ik ben benieuwd wat daar gaat gebeuren, want voor mijn gevoel is het verhaal afgerond. Wie weet wat Vanessa Gerrits ons nog gaat brengen.

Benieuwd geworden naar dit zevende deel? Houd dan mijn blog in de gaten of koop hem alvast via  Bol.comBookspot of Bruna.

Meer over Cupid-O-Scoop

Boogschutter aan boord is een leuke feelgood!

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven van nieuwe artikelen op Veronique’s Boekenhoekje? Abonneer je hieronder gratis op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.


Liefs,

Veronique

Bedankt Loft Books voor het boek!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Boogschutter aan boord

Auteur: Vanessa Gerrits
ISBN e-book: 9789047206453 

Op zoek naar een proeflezer voor je verhaal? Ook voor korte verhalen of novelles! Meer informatie kun je hier vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge