Recensie: Dans met me – Courtney Walsh

Vandaag heb ik de recensie van een lekkere feelgood voor je. Ik las Dans met me van Courtney Walsh. De eerdere van de Harbor Pointe-serie vond ik geweldig. Werd ik van dit vierde deel ook enthousiast? Je leest het in mijn recensie!

Let op: Er kunnen in deze recensie spoilers staan. Liever eerst de andere delen lezen? Begin dan met ‘Kijk omhoog‘.

Het verhaal van Dans met me

Een zomerse feelgoodroman over rouw, vergeving en… ballet

In ‘Dans met me’ van Courtney Walsh komt de succesvolle ballerina Charlotte Page in het kustplaatsje Harbor Pointe wonen om de dansstudio van haar beste vriendin Julianna over te nemen, die kort daarvoor is overleden. Het verlies van haar vriendin is een zware klap voor Charlotte, maar ze geeft haar carrière graag op om Julianna’s droom voort te zetten.

Al snel loopt Charlotte Julianna’s broer Cole tegen het lijf. Sinds Coles hart is gebroken wil hij niets meer weten van de liefde. Kan Charlotte hem op andere gedachten brengen?

‘Dans met me’ is het vierde deel in de serie ‘Harbor Pointe’, maar kan ook als op zichzelf staande roman gelezen worden. De eerdere delen zijn ‘Kijk omhoog’, ‘Pak mijn hand’ en ‘Vang me op’.

Mijn mening

‘Dans met me’ is het vierde deel in de Harbor Pointe-serie van Courtney Walsh. De eerdere delen vond ik zo leuk. Ik keek daarom enorm uit naar dit vierde deel. Het verhaal ging eindelijk verder! Hoewel je dit deel ook prima los kunt lezen. Er komen wel personages en verhaallijnen uit eerdere delen terug. Er staan in principe geen spoilers in. Hoewel je natuurlijk nu wel weet hoe bepaalde relaties uit andere verhalen gaan lopen.

Courtney Walsh heeft een fijne stijl. Het leest gewoon heel prettig. Vanaf de eerste pagina droom je weg in de wereld die Walsh creëert.

Het verhaal is warm. Het is echt een lekkere feelgood. Ook in dit deel zitten weer veel emoties. Het geloof speelt een minder nadrukkelijke rol. Ik vind het altijd mooi om te zien hoe Courtney Walsh dit aspect toevoegt in een verhaal.

Deel vier stelde me niet teleur. Als je nog een leuke serie of verhaal zoekt, lees dan zeker ‘Dans met me’!

Dans met me is een heerlijke feelgood!

Liefs,

Veronique

Bedankt KokBoekencentrum Uitgevers voor het boek!

e kunt dit boek o.a. bij de lokale boekhandel of Bol.com bestellen.

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Dans met me

Auteur: Courtney Walsh
Vertaling: Patricia Pos
Uitgever: KokBoekencentrum Uitgevers
ISBN paperback: 9789029732505 
ISBN E-book: 9789029732512 

 Op de hoogte blijven?

Abonneer je hieronder op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge