Recensie: De actrice in mij – Sanne Hillemans

De actrice in mij !
Cover is van Sanne Hillemans

Van schrijfster Sanne Hillemans kreeg ik haar nieuwste boek De actrice in mij. Dit boek verschijnt op 29 september 2019 en je kunt onderaan mijn recensie al de eerste twee hoofdstukken lezen van het boek! Hoe leuk is dat?! Ik ga je snel iets meer vertellen over het boek. Lees je mee?

Het verhaal van De actrice in mij

Dit staat op de achterkant van ‘De actrice in mij’:

Een actrice die niemand dichtbij laat komen.
Een man die haar muren langzaam maar zeker af weet te breken.
Een verleden dat het heden in de war schopt.

Lindsey Lanning staat bekend als een van de succesvolste actrices van deze tijd. Haar imago is belangrijker dan haar persoonlijke leven, tot ze een nacht met Nick doorbrengt.
Het liefst houdt Lindsey de charmante advocaat op afstand, maar naarmate ze elkaar vaker zien, brokkelt haar stevig opgebouwde muur stukje bij beetje af en leert Nick wie Lindsey is. De échte Lindsey, niet de glimlachende actrice die ze laat zien als er camera’s in de buurt zijn.
Welk geheim gaat er schuil achter haar façade en is hun prille relatie sterk genoeg om te overleven als het verleden het heden inhaalt?

Mijn mening

De flaptekst sprak me al heel erg aan en vanaf het eerste hoofdstuk werd ik in het verhaal gezogen. Sanne Hillemans heeft een hele fijn stijl.

Het verhaal is enorm romantisch, maar tegelijkertijd ben je nieuwsgierig naar het geheim van Lindsey. Daarom wil, nee moet, je doorgaan met lezen. De pagina’s vlogen door mijn handen (sorry cliché, maar waar!)

In het begin is Lindsey een tikkeltje oppervlakkig en arrogant. Dit heeft Sanne Hillemans bewust gedaan. Ze bouwt een bepaalde façade op rond Lindsey. Samen met Nick leer je de echte Lindsey kennen. Dit is zo bizar goed gedaan!

‘De actrice in mij’ heeft een aantal goede seksscènes. Sanne beschrijft ze duidelijk, maar wordt niet ordinair. Het hoort ook bij het verhaal en bij Lindsey.

Je voelt de emoties van de verschillende personen en het verhaal. Naast een heerlijk romantisch verhaal zit er ook iets extra’s in het verhaal: van het geweldige leven van Lindsey tot de spanning. Deze combinatie maakt het prettig leesbaar.

De actrice in mij is heerlijk romantisch met goede personages!

Eerste twee hoofdstukken?

Ben je nieuwsgierig naar dit verhaal? Dan kun je hier de eerste twee hoofdstukken alvast lezen! De komende dagen komen nog meer recensies en hoofdstukken online bij leuke bloggers. Morgen kun je de recensie en de volgende hoofdstukken lezen bij Vanessa van Mijn B.I.E.B.

Winactie bij Sanne Hillemans

‘De actrice in mij’ verschijnt aanstaande zondag 29 september 2019. Als je het boek voor die tijd nog reserveert, kun je meedoen met de winactie van Sanne! Op de volgende pagina kun je meer informatie vinden: http://sannehillemans.com/de-actrice-in-mij/

Liefs,

Veronique

*Bedankt Sanne Hillemans voor je boek en de leuke blogtour!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.
*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge