Recensie: De Bijles – Sarah Ney

De Bijles

Vandaag en morgen heb ik de recensies uit de serie ‘Hoe sla je een hufter aan de haak’ voor je. Vandaag beginnen we met De Bijles van Sarah Ney. Een heerlijk, ondeugend verhaal! Ik vertel je snel meer. Lees je mee?

Het verhaal van De Bijles

Hier gaat ‘De Bijles’ over:

Grofgebekt. Arrogant. Er is geen twijfel over mogelijk, Sebastian ‘Oz’ Osborne is de meest gelauwerde atleet van de universiteit, en waarschijnlijk ook de grootste hufter. Een lopend, pratend cliché. Hij heeft vieze praatjes, een geweldig lichaam en het kan hem geen barst schelen hoe jij of anderen over hem denken.
Slim. Elegant. Conservatief. Vergis je niet, Jameson Clarke mag dan misschien wel de meest hardwerkende student van de universiteit zijn, ze is zeker niet preuts. Ze brengt het merendeel van haar tijd door in de bibliotheek en is waakzaam als het gaat om viespeuken, atleten en hufters. En Oz Osborne valt in al die categorieën. Jameson is slim, sarcastisch en… zeker niet wat je op het eerste gezicht zou verwachten. Hij wil haar beter leren kennen.
Hij wil haar helemaal gek maken.
Hij wil… Haar.

Mijn mening

De cover van ‘De Bijles’ is ontzettend sexy. Het past ook bij het genre (New Adult als ik het goed heb) en de sfeer van het boek.

Het citaat in het begin zet de toon voor het verhaal. Het is zo fout, zo ondeugend, sexy, maar ook zo heerlijk! Er staan nog meer quotes tussen de hoofdstukken, maar daar zie ik de meerwaarde niet van. Of ik heb het gewoon niet goed begrepen.

Sarah Ney schrijft rauw, puur en vlot. Daarnaast is ze ongelofelijk grappig. Er gebeuren veel grappige dingen in het verhaal. De beschrijvingen zijn to the point en duidelijk. Toch blijft er genoeg over om over na te denken.

De personages, OZ en Jameson, blijven oppervlakkig. Ik verwachtte geen diepzinnige personages, maar iets meer karakter was fijn geweest. Het verhaal zou dan beter tot zijn recht gekomen zijn.

Sarah Ney durft wel een aantal verrassende thema’s aan te spreken in het verhaal. Als de uitwerking beter was uitgevoerd, dan zou het verhaal nog beter zijn.

Het verhaal zelf is soms heerlijk romantisch, maar ook lekker ondeugend. Het is een heerlijke combinatie!

De Bijles is rauw, puur en vlot.

Liefs,

Veronique

*Valeries Boekenwereld nodigde me uit om mee te doen aan de blogtour van De Onvoldoende (morgen online) en ik kreeg de boeken van haar. De blogtour is in samenwerking met Tinteling Romance.

Je kunt het boek bij de lokale boekhandel en online kopen!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.
*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van De Bijles

Auteur: Sarah Ney
Uitgever: Tinteling Romance
Aantal pagina’s: 300
ISBN ebook: 9781386998549 
Prijs ebook: €7,99
ISBN paperback: 9789492507174 
Prijs paperback: €17,50

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge