Recensie: De Griekse ontsnapping – Karen Swan


Het is tijd om te ontsnappen naar Griekenland! Ik las De Griekse ontsnapping van Karen Swan. Een roman met een mooie cover en een nog mooiere binnenkant. Ik vertel je graag meer over dit verhaal in mijn recensie. Lees je mee?

Het verhaal van De Griekse ontsnapping

In ‘De Griekse ontsnapping’ van Karen Swan verhuist Chloe Marston met een gebroken hart van Londen naar New York, klaar voor een frisse start. Ze vindt een baan als assistent voor de allerrijksten van de wereld, en zorgt dat hun levens vlekkeloos verlopen – zelfs nu haar eigen leven een puinhoop is. Net als Chloe denkt dat ze alles weer op de rit heeft staat haar ex Tom voor de deur, smekend om een tweede kans.

Als de charismatische Joe haar de opdracht geeft om een huis voor hem te zoeken in Griekenland, grijpt ze die kans met beide handen aan. Ontsnappen naar de prachtige eilanden lijkt de perfecte oplossing, tot Chloe een duister geheim ontdekt, en moet uitvinden wie ze kan vertrouwen, voordat het te laat is…

De cover van De Griekse ontsnapping

De cover van de paperback is al een plaatje, maar de binnenkant is misschien nog wel mooier. Kijk maar mee!

Mijn mening

De cover van ‘De Griekse ontsnapping’ is heel tof en de binnenkant is nog mooier. De titel ligt voor de hand, maar kun je op nog een manier opvatten. Het is verrassend!

Karen Swan heeft een fijne stijl. Het leest gewoon heel makkelijk en is heel toegankelijk.

Chloe is een leuk personage. In het begin oppervlakkig, maar langzaam leer je haar kennen. Het lijkt alsof ze een droombaan heeft en een beetje in een droomwereld leeft. Ze keert echter snel weer terug op aarde. Je weet vrij snel wie het tweede personage (sorry, anders verklap ik een spoiler) is en welke relatie zij heeft ten opzichte van Chloe. Joe is een interessante man. Je hebt allerlei ideeën over hem, maar het is toch anders dan je denkt.

Het verhaal is aan de trage kant. Er zitten heel veel details in het verhaal, die je naar mijn mening niet echt nodig hebt. Hierdoor gaat de vaart uit het verhaal. Het tweede deel is een stuk spannender en gaat het tempo meer omhoog. Het einde maakt gelukkig veel goed en laat je een beetje het trage begin vergeten. Ik heb genoten van het plot. Het is gewoon een leuk verhaal!

‘De Griekse ontsnapping’ is een leuke roman!

Benieuwd naar dit boek? Koop dit boek dan via Bol.comBookspot of Bruna of steun de lokale boekhandel!

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven van nieuwe artikelen op Veronique’s Boekenhoekje? Abonneer je hieronder gratis op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.


Liefs,

Veronique

Bedankt Xander Uitgevers voor het boek!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van De Griekse ontsnapping

Auteur: Karen Swan
Vertaling: Ireen Niessen
ISBN e-book: 9789401617710 
ISBN paperback: 9789401617703 

Op zoek naar een proeflezer voor je verhaal? Ook voor korte verhalen of novelles! Meer informatie kun je hier vinden.

One Reply to “Recensie: De Griekse ontsnapping – Karen Swan”

  1. Ik heb volgens mij nog nooit een boek van deze auteur gelezen en ik weet ook nog niet zo goed of deze boeken bij mij passen. Bedankt voor je fijne recensie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge