Recensie: De liefdesverklaring – Tina van Dijk

Cover van Loft Books

De laatste dag van de Feelgoodboekenweek! Ik sluit af met het tweede deel van een serie. In december deelde ik al het eerste deel van ‘Het geheim van Landgoed Rosenthal’. De liefdesverklaring is het vervolg. Ik vertel je graag meer over dit mooie verhaal. Lees je mee?

Het verhaal van De liefdesverklaring

Daphne keert terug naar Landgoed Rosenthal om een oogje op haar opa te houden. Voor haar is dit tegelijkertijd een uitgelezen kans om de geschiedenis van het landgoed verder uit te spitten.

Kaatje raakt verzeild in een penibele situatie die ze niet lang verborgen kan houden. Gelukkig laat de baron haar aanblijven als kinderjuffrouw op het landgoed. Als er bij de zwangerschap van de vrouw van de baron complicaties optreden gebeurt vervolgens het ondenkbare…

Mijn mening

‘De liefdesverklaring’ is het tweede deel in de serie over Landgoed Rosenthal. Het is een mooi vervolg in de serie.

Voor mijn gevoel is er een tijd voorbij. We keren terug naar Landgoed Rosenthal en het verhaal vervolgt zich op een mooie manier. Er gebeurt heel veel en daardoor is het nooit saai. Het is zelfs een tikkeltje spannend.

Tina van Dijk heeft een fijne stijl en het leest heel fijn. Daphne en Kaatje lijken qua karakter steeds meer op elkaar. Ze zijn nog steeds een tikkeltje naïef. Het verhaal maakt me wel nieuwsgierig naar meer van deze personages. Ik ben benieuwd of je ze nog beter leert kennen. Opa is een leuk personage en misschien ook wel heel herkenbaar voor de lezer.

Het derde deel ‘De terugkeer’ is al verschenen. Ik ben benieuwd of we antwoord krijgen op de vragen.

De liefdesverklaring is een mooi verhaal!

Benieuwd naar dit boek? Bestel dit boek bij o.a. Bol of BrunaOok te lezen via Kobo Plus!

De serie Het geheim van Landgoed Rosenthal

Meer van Tina van Dijk lezen? ‘Het café aan de kust‘, ‘Thuis aan de kust‘ en ‘Winter aan de kust‘.

Feelgoodboekenweek

Hopelijk vond je de Feelgoodboekenweek leuk! Ik heb genoten van alle feelgoodboeken. Nog geen genoeg van de Feelgoodboekenweek? Lees hier alle artikelen van alle Feelgoodboekenweken, zoals ‘Nooit meer hetzelfde‘ van Susan Muskee en ‘Grote dromen‘ van Sarah Lark.

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven van nieuwe artikelen op Veronique’s Boekenhoekje? Abonneer je hieronder gratis op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.


Liefs,

Veronique

Bedankt Loft Books voor het boek!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Koop je via mijn link een artikel (iets anders dan boeken mag ook) dan krijg ik een commissie! Jij merkt er niks van, maar je steunt wel Veronique’s Boekenhoekje. Meer informatie is hier te vinden.

Op zoek naar een proeflezer voor je verhaal? Ook voor korte verhalen of novelles! Meer informatie kun je hier vinden.

Gegevens van De liefdesverklaring

Auteur: Tina van Dijk
ISBN e-book: 9789047207719 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge