Recensie: De mooiste dag van je leven – Tamara Haagmans

Mooiste dag van je leven

Van Uitgeverij Luitingh-Sijthoff kreeg ik het boek De mooiste dag van je leven van Tamara Haagmans. Ik keek enorm uit naar het boek van deze Limburgse schrijfster. Haar stijl sprak me al eerder aan, dus ik was benieuwd naar dit verhaal. In deze (enthousiaste) recensie lees je meer over het boek. Lees je mee?

Het verhaal van De mooiste dag van je leven

Dit staat op de achterkant van ‘De mooiste dag van je leven’:

In ‘De mooiste dag van je leven’ van Tamara Haagmans vindt Krista, medewerker bij een kringloopwinkel, in een oude doos een trouwjurk. Op aandringen van haar collega Marthe past ze de jurk en… hij zit als gegoten. Maar Krista heeft geen vriend, laat staan trouwplannen. Dan vindt ze in dezelfde doos ook nog trouwgeloftes en een ring. Van wie is de jurk geweest?
Krista besluit op zoek te gaan naar de eigenaar en komt terecht bij Roy. Ze hebben meteen een goede klik, maar Roy heeft een groot verdriet te verwerken. En durft Krista haar eigen geheimen wel prijs te geven…?

Mijn mening

Dit verhaal is waanzinnig! Het is heerlijk romantisch. ‘De mooiste dag van je leven’ begint heerlijk en je hebt geen idee waar het naar toe gaat. Het is verrassend.

De stijl van Tamara Haagmans is heerlijk. Het leest heel makkelijk. Je droomt weg in de wereld die Tamara creëert. Er zit een leuke humor in het verhaal. Het liet mij regelmatig lachen! Het verhaal bezorgde een glimlach op mijn gezicht.

Naast de luchtigheid en de romantiek zit er ook een mooie diepere laag in het verhaal. Het maakt het verhaal menselijker. Er zitten rauwe, bijna pure, emoties in het verhaal en dat maakt dit verhaal bijzonder.

De personages zijn goed uitgewerkt. Je voelt de verschillende emoties van beide personages van de pagina’s afspatten. Je gaat van beide personages houden. Sommige bijpersonages zullen je verrassen en deze verrassingen maken het verhaal nog beter.

Het verhaal is intens en wanneer je begint, lees je het in één keer uit. Het is een aanrader voor elke liefhebber van het feelgood-genre.

De mooiste dag van je leven is de aanrader voor elke liefhebber van het feelgood-genre. Het is vol liefde en een goede dosis humor.

Liefs,

Veronique

*Bedankt Uitgeverij Luitingh-Sijthoff voor boek!

* Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie is hier te vinden.
*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge