Recensie: De Onvoldoende – Sarah Ney

De Onvoldoende

Ik mocht meedoen aan de blogtour rondom De Onvoldoende van Sarah Ney. Dit is deel twee in de serie ‘Hoe sla je een hufter aan de haak?’ en gisteren las je al de recensie van ‘De Bijles’ (deel 1). Ik vertel je snel meer over dit tweede deel in deze heerlijke serie. Lees je mee?

Het verhaal van De Onvoldoende

Hier gaat ‘De Onvoldoende’ over:

Doordat hij zich gedraagt als enorme eikel, houdt Zeke Daniels mensen op een afstand. Hij heeft geen interesse in een relatie… Dat hebben de meeste eikels niet. Uitgaan met een meisje? Samen een stelletje vormen? Nope. Niets voor hem. Het lukt hem amper de relatie met zijn familie te onderhouden. Zelfs zijn eigen vrienden mogen hem niet. Althans, niet echt.

Waarom blijft hij dan maar denken aan Violet DeLuca? Lieve, stille Violet… Zijn tegenpool op alle vlakken. Het licht tegenover zijn duisternis. Zelfs haar naam klinkt als een zonnestraaltje, als een ‘ze leefden nog lang en gelukkig’ en al die andere ellende. Violet, die hem bijles moet gaan geven omdat hij anders zakt voor een belangrijk tentamen… Violet, die langzaam maar zeker zijn hufterhart binnendringt…Voilet, die er achterkomt wie Zeke Daniels daadwerkelijk is… Misschien niet eens zo’n hufter als hij iedereen wil doen geloven.

Mijn mening

In ‘De Bijles’ leerden we de heerlijke rauwe, vlotte stijl van Sarah Ney al kennen. In ‘De Onvoldoende’ merk je dat de schrijfstijl verbeterd is. Soms is de stijl zelfs heel fijntjes te noemen. De afwisseling tussen rauw, vlot en fijn maakt het een bijzonder boek.

De voorkant past perfect in de serie. Ook deze cover is sexy.

Je leerde Zeke al kennen in deel 1 en ik kreeg direct een hekel aan hem. Tijdens het lezen van ‘De Onvoldoende’ leer je hem kennen en is hij best een aardige gast. Maar… wat kan dit personage nukkig zijn. Violet is een leuk personage, maar je kunt haar niet doorgronden.

Sarah Ney heeft in dit deel geprobeerd om meer diepgang te krijgen in het verhaal. Dat is redelijk gelukt. Toch had ik soms het idee dat ik nog iets miste.

Het verhaal is heerlijk fout, maar ergens ook hartverwarmend. Ik kijk uit naar meer van deze serie!

De Onvoldoende is heerlijk fout, maar ergens ook hartverwarmend.

Deze recensie maakt deel uit van de blogtour rondom dit boek. Deze leuke bloggers doen ook mee:

Liefs,

Veronique

*Valeries Boekenwereld nodigde me uit om mee te doen aan de blogtour van De Onvoldoende en ik kreeg de boeken van haar. De blogtour is in samenwerking met Tinteling Romance.

Je kunt het boek bij de lokale boekhandel en online kopen!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.
*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van De Onvoldoende

Auteur: Sarah Ney
Uitgever: Tinteling Romance
ISBN ebook: 9781386494225 
Prijs ebook: €7,99

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge