Recensie: De stem – Suzanna Esther

De stem
Foto is van Futuro Uitgevers

Deze maand zou eigenlijk een Blind Date online komen met Futuro Uitgevers. Ergens ging het fout en daarom komt er deze maand geen Blind Date online. De stem van Suzanna Esther was eigenlijk het Blind Date boek van deze maand. In de Veronique Verwacht van maart besteedde ik al aandacht aan dit boek. Ik las het boek met veel plezier. Lees je mee?

Het verhaal

“De stem” gaat over Maarten Brugman. Hij is een gescheiden, ingedutte man. Hij gaat een stem horen die hem de weg wijst naar een minder saai bestaan. In eerste instantie moet Maarten niks hebben van De Stem. Dan merkt hij dat De Stem adviezen geeft, die hem helpen. Hij accepteert De Stem en noemt haar Amelie. Zij geeft hem advies om zijn leidinggevende Lisa te kunnen veroveren… Lisa krijgt van haar baas een nieuw project; een project dat grote veranderingen met zich mee zal brengen in de relationele sfeer.

Mijn mening

Dit boek wilde ik heel graag lezen. Het verhaal sprak me aan en de cover is fantastisch!

Ik las al eens eerder een boek van Suzanna Esther (Wervelstof). En daardoor kende ik haar schrijfstijl al. Suzanna heeft een fijne schrijfstijl. Het is lekker luchtig met een goede dosis humor.

Het verhaal wordt verteld door verschillende personen en na elk hoofdstuk wisselt het perspectief. Dit is in het begin even schakelen. Door de perspectiefwisselingen blijft de vaart in het boek en krijg je als lezer de mogelijkheid om het verhaal vanuit verschillende kanten te bekijken.

In het begin lijken het afzonderlijke verhalen van verschillende personen. De wijze waarop de verhalen bij elkaar komen en hoe alle personen met elkaar verbonden zijn, is geweldig. Het plot is heel sterk.

Soms is het verhaal een beetje ongeloofwaardig en het einde kwam wel heel snel in zicht. Maar “De stem” zit goed in elkaar en is origineel.

De stem is een origineel verhaal met een sterk plot.

Liefs,

Veronique

*Bedankt Futuro Uitgevers voor het boek!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.
*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Dit boek kopen?
Boeken algemeen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge