Recensie: De verdwijning bij Loxby Manor – Abigail Wilson

Van Uitgeverij KokBoekencentrum kreeg ik de roman De verdwijning bij Loxby Manor van Abigail Wilson. Wat was dit een spannende historische roman! Ik vertel je er graag meer over. Lees je mee?

Het verhaal van De verdwijning bij Loxby Manor

‘De verdwijning bij Loxby Manor’ van Abigail is perfect voor de fans van Julie Klassen en Sarah Ladd.

Vier jaar na een drama dat ze tegen elke prijs geheim moet houden, keert Charity Halliwell terug naar het schilderachtige dorp van haar jeugd. Daar ontdekt ze tot haar ontzetting dat haar vriendin Selene, bij wie ze logeert, verdwenen is. Daardoor is haar broer Piers gedwongen om naar huis te komen. Piers heeft ooit Charity’s hart gebroken en ze zou hem het liefst nooit meer onder ogen willen komen. Toch is hij degene met wie ze zal moeten samenwerken als ze Selene ooit weer terug wil zien…

Mijn mening

‘De verdwijning bij Loxby Manor’ heb ik in één adem uitgelezen. Wat was dit een spannend verhaal! Als je houdt van Sarah Ladd (‘De gouvernante van Penwhythe Hall‘) dan ga je dit verhaal ook waarderen.

In het begin heb je veel vragen. Er gebeuren vreemde dingen en eigenlijk trek je alles in twijfel. Uiteindelijk komt alles op een mooie manier bij elkaar. Alle losse eindjes worden opgelost. Het is spannend en de combinatie met de nodige romantiek maakt het een fijne roman tegen de historische achtergrond van het Engeland in 1811. Het is een goede historische roman!

Ik moest even wennen aan het perspectief. Je leest vanuit de eerste persoon (ik-persoon). Het is trouwens echt een persoonlijke voorkeur. Jij kunt dit wel een fijn perspectief vinden. Ik heb enorm genoten van de jurken en de grote Engelse landhuizen. Het was heerlijk!

De verdwijning bij Loxby Manor is een heerlijke roman! Spannend en romantiek tegen een mooie historische achtergrond!

Liefs,

Veronique

Bedankt KokBoekencentrum voor het boek!

Je kunt dit boek bij de lokale boekhandel en o.a. Bol.com bestellen.

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van De verdwijning bij Loxby Manor

Auteur: Abigail Wilson
Uitgever: KokBoekencentrum
ISBN paperback:  9789029732253 
ISBN e-book: 9789029732260 

Op de hoogte blijven?

Abonneer je hier op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge