Recensie: DJ-serie – Lianne Reijntjes

Covers van Loft Books

Vandaag heb ik drie recensies voor je! Ik las de DJ-serie van Lianne Reijntjes. Wat een leuke feelgood! Lees je mee?

Let op: In deze recensie staan spoilers over de verschillende delen. Wil je dit niet lezen? Lees dan alleen de recensie van ‘Vacay in Saint-Tropez’.

Het verhaal van Vacay in Saint-Tropez

Cover van Loft Books

In de feelgoodnovelle ‘Vacay in Saint-Tropez’ worden vriendinnen Chloe en Marissa uitgenodigd om vakantie te vieren in Saint-Tropez. Chloe heeft een relatie met de wereldberoemde dj Daniel Dee en nadat hij maanden heeft getourd zien ze elkaar daar eindelijk weer. Maar is hun relatie nog net zo sterk als voorheen? Marissa is van plan om deze dagen flink los te gaan en helemaal niet op zoek naar vastigheid. Maar hangt er misschien toch een beetje liefde in de Franse lucht? Het wordt een vakantie vol zon, luxe en knappe lovers!

Mijn mening

De covers van de ‘DJ’-serie zijn zo leuk! Ze passen perfect bij elkaar. De titels vind ik leuk gevonden. Sommige doen me denken aan een liedje of een film.

Lianne Reijntjes ken ik van haar verhalen ‘Kwetsbaar verliefd‘ en ‘Opgescheept‘. Twee heerlijke feelgoodromans. De fijne stijl van Lianne is nog verder ontwikkeld. Er is een bepaalde gemakkelijkheid waar ze mee schrijft.

Dit eerste verhaal in de serie is een heerlijke feelgood. Je krijgt direct zin in de zomer. Wat een romantisch verhaal.

Ik vond wel dat het soms een beetje te snel ging. Het voelde niet helemaal natuurlijk. De personages blijven nog een beetje oppervlakkig, maar dat verandert in de volgende delen.

Vacay in Saint-Tropez is een mooie start van de serie!

Het verhaal van Lovely la La land

Cover van Loft Books

In ‘Lovely La La Land’ vertrekt Marissa naar Los Angeles voor de Electronic Dance Music Awards, waarvoor dj Daniel Dee, de verloofde van haar beste vriendin Chloe, is genomineerd. Ze is blij om Chloe weer te zien en heeft veel zin om L.A. te verkennen. Maar als Timothy, haar kortstondige lover uit Saint-Tropez, onverwacht ook komt opdagen, weet ze niet meer wat ze moet voelen. Ze hebben elkaar al bijna een jaar niet meer gezien. Wordt de liefde nieuw leven ingeblazen, of vindt Marissa haar vrijheid toch nog steeds belangrijker? Maak je klaar voor een mooi avontuur in de stad van de sterren, palmbomen en luxe mansions!

Mijn mening

‘Lovely la la land’ heeft meer diepgang dan het eerste deel. Je leert de personages net wat beter kennen en het is allemaal wat verfijnder.

De tijd gaat minder snel en het voelt natuurlijker. Ik vond het heel leuk om meer over Marissa te lezen. Ze is een complex personage en dat maakt haar interessant.

Het is ontzettend romantisch en heel anders dan het eerste deel. Het is minder cliché. Ik vond dit echt een heerlijke feelgood! Misschien is het wel mijn favoriet van de serie!

Lovely la la land is heerlijke feelgood!

Het verhaal van Wow, we’re married on Ibiza

Cover van Loft Books

In ‘Wow, we’re married on Ibiza’ van Lianne Reijntjes stapt Chloe in het huwelijksbootje met haar verloofde Daniel. Samen met hun weddingplanner Luana maken ze plannen voor hun droombruiloft op Ibiza, alleen blijkt Luana wel een erg grote fan van Daniel… Hoe dichterbij de bruiloft komt, hoe sterker Chloe de zenuwen voelt toenemen. Maken ze echt de juiste keuze? Gelukkig kan ze haar hart luchten bij haar beste vriendin Marissa, die samen met Timothy een hele zomer heeft gevaren en speciaal voor de voorbereidingen op het feest naar Ibiza is gekomen. Op naar een gezellige week feesten, genieten en trouwen!

Mijn mening

‘Wow, we’re marriend on Ibiza’ is een lekkere afsluiter van de serie. Misschien is het een tikkeltje cliché, maar dat vond ik niet storend in dit verhaal.

Het is echt heerlijke feelgood. Lekker romantisch! De personages krijgen nog een laatste keer vorm en het verhaal is rond. Wel vond ik dit deel iets te snel gaan voor mijn gevoel.

Ik heb enorm genoten van deze zomerse serie!

Wow, we’re married on Ibiza is de perfecte afsluiter!

Liefs,

Veronique

Bedankt Loft Books voor de serie!

Je kunt dit boek bij de lokale boekhandel en o.a. Bol.com bestellen.

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van DJ-serie

Auteur: Lianne Reijntjes
Uitgever: Loft Books

Op de hoogte blijven?

Abonneer je hieronder op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge