Recensie: Door een roze lens – Petra Kruijt

Door een roze lens Petra Kruijt
Cover van Loft Books

Het is tijd voor een lekkere feelgood! Ik las Door een roze lens van Petra Kruijt. Dit is de omnibus van de serie over huizenfotograaf Sofie. Ik vertel je er graag meer over. Lees je mee?

Het verhaal van Door een roze lens

In ‘Door een roze lens’ gaat freelancefotograaf Sofie aan de slag voor een makelaardij en hierdoor mag ze een kijkje mag nemen in tal van woningen. Sofie is na haar pijnlijke breuk met Jorrit wel toe aan een carrièreswitch. Hoewel portretfotografie haar passie is, besluit ze de gok te wagen. Kijken naar huizenfoto’s op Funda is immers al jaren haar guilty pleasure. En ze kon niet alleen een nieuwe baan gebruiken, ze zoekt ook een eigen appartement. Het liefste om weer samen met iemand in te wonen…

Mijn mening

‘Door een roze lens’ is zo’n lekkere feelgood waar je een fijn gevoel van krijgt. Het is gewoon een heel leuk verhaal en ik denk dat het bij veel lezers een lach zal toveren (of al getoverd heeft). Het voordeel aan een omnibus is dat je gewoon alles achter elkaar kunt lezen en dat vind ik gewoon heel fijn!

Sofie is fotograaf en door een klus voor een makelaar wordt ze huizenfotograaf. Ik vond dit zo’n originele invalshoek. Sofie komt bij allerlei mensen thuis en dat leidt tot leuke, mooie en soms grappige situaties. Deze situaties geven het verhaal iets extra’s. Het spreekt goed tot de verbeelding.

Sofie is een leuk personage en ze is makkelijk om van te houden. Ze heeft iets herkenbaars. Gedurende de verschillende verhalen groeit ze als personage. Als lezer groei je ook mee in het verhaal. Het einde is perfect!

Ik heb genoten van deze omnibus! Zoek je nog een leuke serie? Lees dan ‘Door een roze lens’!

Door een roze lens is een lekkere feelgood!

Lees deze serie via Bol.comBookspot of Bruna.

Liefs,

Veronique

Bedankt Loft Books voor het boek!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Door een roze lens

Auteur: Petra Kruijt
Uitgeverij: Loft Books
ISBN E-Book: 9789047208525

Abonneer je hieronder gratis op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.

Op zoek naar een proeflezer voor je verhaal? Ook voor korte verhalen of novelles! Meer informatie kun je hier vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge