Recensie: Door jouw ogen – Nicole Deese

Als ambassadeur van Feelgood met een hart kreeg ik Door jouw ogen van Nicole Deese. Die cover is toch al fantastisch? Ik vertel je graag meer over dit boek. Lees je mee?

Het verhaal van Door jouw ogen

In ‘Door jouw ogen’ van Nicole Deese maken we kennis met Molly McKenzie, een populaire beauty-influencer. Om in aanmerking te komen voor een baan als presentatrice van een make-overprogramma voor kansarme jongeren, gaat Molly als vrijwilliger meedraaien met een zomerclub voor jongeren uit de pleegzorg. Daar komt ze zichzelf genadeloos hard tegen. Ze dacht dat ze wist wat ertoe deed in het leven, maar terwijl haar band met de kinderen groeit, ziet ze in dat ze het al die tijd bij het verkeerde eind had. En Silas Whittaker, de leider van de groep, blijkt een lastige man om mee te werken… maar ook een heel aantrekkelijke.

In één zomer leert Molly meer over het leven dan in alle jaren ervoor: ze ontdekt dat de oppervlakkige zaken waarop zij haar hele leven heeft gebouwd, er eigenlijk niet echt toe doen. Maar wat is dan wel echt van betekenis?

Mijn mening

De cover van ‘Door jouw ogen’ is zo leuk! Hij is vrolijk, speels en alles klopt gewoon. De titel vind ik erg mooi gekozen.

De stijl van Nicole Deese is vlot en leest gewoon heel fijn. Molly vond ik in het begin heel irritant. Ze is oppervlakkig en je krijgt geen hoogte van haar. Door een bepaalde gebeurtenis komt er meer diepgang in het verhaal en krijgt Molly meer kleur. Ze is in het begin misschien een beetje kil. Silas vind ik een mooie tegenhanger. De bewoners vind ik erg leuk. Ze zorgen voor dynamiek in het verhaal.

Je hebt natuurlijk een bepaald beeld van influencers, maar dit boek laat misschien een heel realistisch beeld zien. Het is een interessant verhaal. In het begin is het een tikkeltje koud, maar later komt er meer warmte in het verhaal. Het is dan echt feelgood.

Er zit een hele goede wending in het verhaal. Hierdoor komt er meer spanning in en komt er vaart in het verhaal. Het einde is waanzinnig. De tranen sprongen in mijn ogen. Ik heb genoten van ‘Door jouw ogen’.

Door jouw ogen zorgde voor tranen in mijn ogen!

Liefs,

Veronique

Bedankt KokBoekencentrum voor het boek!

Je kunt dit boek bij de lokale boekhandel en o.a. Bol.com bestellen.

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Door jouw ogen

Auteur: Nicole Deese
Uitgever: KokBoekencentrum
ISBN paperback:  9789029732475 
ISBN e-book: 9789029732482 

Op de hoogte blijven?

Abonneer je hier op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge