Recensie: Een deur die altijd openstaat – Melissa Tagg

Gisteren deelde ik al de recensie van ‘Als gebed de hemel raakt’ van Melissa Tagg en vandaag heb ik het vervolg voor je. Ik vertel je graag alles over Een deur die altijd openstaat. Lees je mee?

Het verhaal van Een deur die altijd openstaat

Hier gaat ‘Een deur die altijd openstaat’ over:

‘Een deur die altijd openstaat’ van Melissa Tagg is een hartverwarmende roman over een onverwachte vriendschap. Jenessa Belville staat op het punt het huis waarin ze opgroeide en waaraan ze zoveel nare herinneringen heeft te verkopen. Om het huis verkoopklaar te maken, krijgt ze hulp van Lucas Danby, een huursoldaat die aan extreem gevaarlijke missies deelneemt. Als de twee in een schuurtje op het terrein drie verwaarloosde kinderen aantreffen, neemt hun leven een bijzondere wending.

Mijn mening

Na ‘Als gebed de hemel raakt’ was ik benieuwd naar hoe het verhaal verder zou gaan. Het maakte me nieuwsgierig naar de andere personages. Na dit eerste deel, waar ik zo van genoten heb, was ik bang dat ik misschien teleurgesteld zou zijn, maar…. ik ben aangenaam verrast!

Je kunt de verhalen trouwens prima los lezen, maar dan weet je wel al wat spoilers van ‘Als gebed de hemel raakt’. Als je dit geen probleem vindt, kun je prima met dit verhaal beginnen.

‘Een deur die altijd openstaat’ heeft een voorkant in dezelfde stijl als het eerste boek. Ik houd ervan als een serie een geheel is.

Het verhaal is anders en lijkt niet op de voorganger, maar hij is net zo leuk. Het is een heerlijk verhaal! De stijl van Melissa Tagg lijkt nog beter ontwikkeld. Het is fijn met een vleugje humor. Ze bezorgde me echt een glimlach.

‘Een deur die altijd openstaat’ is een waardige opvolger van ‘Als gebed de hemel raakt’. En ik ben benieuwd naar meer van deze personages. Ik hoop dat er nog een aantal vervolgdelen zullen komen. Je gaat namelijk een beetje van de personages houden.

Een deur die altijd openstaat is zo leuk! Heerlijke feelgood!

Over Feelgood met een hart

Ik ben Feelgood met een hart-ambassadeur! Een samenwerking met KokBoekencentrum waar ik heel trots op ben. Ik mag alle nieuwe feelgoodboeken lezen, bespreken, winacties organiseren, live gaan op Instagram en meer. Deze recensie is onderdeel van deze samenwerking.

Liefs,

Veronique

*Bedankt Feelgood met een hart en KokBoekenentrum voor het boek!

Je kunt dit boek bij de lokale boekhandel en o.a. Bol.com bestellen.

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Een deur die altijd openstaat

Auteur: Melissa Tagg
Uitgever: KokBoekencentrum
ISBN paperback: 9789029731454  
ISBN e-book: 9789029731461 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge