Recensie: Een puppy voor kerst – Simone Luijten

Een-puppy-voor-kerst.jpgVan Loft Books kreeg ik het boek Een puppy voor kerst van Simone Luijten. Alleen al de cover vind ik leuk! In deze recensie vertel ik je meer over het verhaal. Lees je mee?

Het verhaal

‘Een puppy voor kerst’ gaat over Monique. Ze heeft haar echtgenoot met een ander betrapt, ze heeft haar boeltje gepakt en is met haar twee kinderen vertrokken. Haar zus geeft haar het leegstaande appartementje boven haar winkel. Het lijkt een eenzame kerst te worden. Haar kinderen zijn bezig met hele andere dingen: hun kerstcadeau. Ze willen namelijk een puppy. Monique besluit niet bij de pakken neer te gaan zitten en ze stort zich op het opknappen van haar nieuwe woning.

Mijn mening

Dit boek is zo romantisch en hartverwarmend. Het geeft je een ultiem feelgoodmoment. De cover maakt je al vrolijk, maar het verhaal fleurt je helemaal op.

De kracht van ‘Een puppy voor kerst’ is de herkenbaarheid van het verhaal en de pure emoties. Het is een lekker dun boekje met een flinke dosis liefde.

Simone Luijten heeft een fijne schrijfstijl. Je wordt meegenomen in de emoties van Monique. Het verhaal zit vol clichés, maar het stoort niet. Het is misschien een tikkeltje voorspelbaar, maar het past wel bij het verhaal.

Een puppy voor kerst heeft een geweldige cover en bezorgt de lezer een dosis liefde!

Liefs,

Veronique

*Bedankt Loft Books voor het boek!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.
*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.Boeken algemeen

One Reply to “Recensie: Een puppy voor kerst – Simone Luijten”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge