Recensie: Een tweede kans – Linda Babel

Cover van De Verhalenfabriek

Vanochtend vertelde ik je alles over ‘Hartje centrum‘ van Janice Bakker en nu heb ik de recensie van het tweede verhaal uit het Valentijnspakket van de Feelgoodboekenweek voor je. Ik vertel je graag alles over Een tweede kans van Linda Babel. Lees je weer mee?

Het verhaal van Een tweede kans

Taartenbakster Jildou draait haar hand niet om voor een mooie bruidstaart. Totdat haar ex gaat trouwen… Het leven van taartenbakster Jildou staat op zijn kop als ze hoort dat haar eerste liefde Aldrik weer terug is in het Friese dorpje Warns. Zeven jaar geleden heeft ze de keuze gemaakt om niet met hem hem mee te gaan toen hij naar Amsterdam verhuisde. Stiekem hoopt Jildou dat hij teruggekomen is voor haar.Niets is minder waar. Sterker nog: hij gaat trouwen. Tot overmaat van ramp krijgt Jildou de opdracht om de bruidstaart te verzorgen. Ze besluit haar ex te laten zien wat hij misloopt, maar raakt verstrikt in haar eigen leugens. Gaat Jildou de weg naar de liefde terug vinden?

Mijn mening

‘Een tweede kans’ heeft een leuke, zoete cover. Het verhaal is net zo zoet als deze cover. Het is een lekker feelgoodverhaal en soms kreeg ik zin in een taartje of een koekje. Heerlijk!

Ik moest in het begin even wennen aan de stijl van Linda Babel. Soms is het een beetje afstandelijk en daardoor komt het verhaal in het begin niet helemaal over. Later wordt dit beter. De personages zijn erg leuk neergezet.

Ik vind het een leuk plot. Misschien is het een beetje cliché, maar dat vind ik niet storend. Het werkt gewoon! Het einde is echt fantastisch!

Een tweede kans heeft een leuk plot! Ik kreeg zin in taartjes en koekjes!

Of je kunt het boek kopen via Bol.com of Bruna.

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven van nieuwe artikelen op Veronique’s Boekenhoekje? Abonneer je hieronder gratis op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.


Liefs,

Veroniuqe

Bedankt De Verhalenfabriek voor het boek!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Een tweede kans

Auteur: Linda Babel
ISBN e-book: 9789461097675 

Op zoek naar een proeflezer voor je verhaal? Ook voor korte verhalen of novelles! Meer informatie kun je hier vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge