Recensie: Een wereld van verschil – Carla Laureano

Als ambassadeur van Feelgood met een hart kreeg ik Een wereld van verschil van Carla Laureano. Een bijzonder verhaal! Lees je mee?

Het verhaal van Een wereld van verschil

‘Een wereld van verschil’ van Carla Laureano is een psychologische feelgoodroman. Interieurdesigner Kendall Green is opgegroeid in pleeggezinnen. Ze slaat dan ook steil achterover wanneer ze hoort dat ze niet één, maar liefst vijf huizen heeft geërfd van haar tot dan toe onbekende grootmoeder. De huizen staan in het dorpje Jasper Lake. Kendall reist erheen om de huizen klaar te maken voor de verkoop, maar eenmaal ter plekke ontdekt ze dat de keuze om de huizen te verkopen verregaande consequenties zal hebben voor het dorp. De jonge burgemeester Gabriel Brandt doet dan ook hard zijn best om Kendall op andere gedachten te brengen. Maar om de knoop te kunnen doorhakken, moet Kendall eerst op zoek naar de waarheid over haar eigen verleden.

‘Een wereld van verschil’ is een sprankelende romance en tegelijkertijd een ontroerend verhaal over in het reine komen met je verleden, Gods aanwezigheid in je leven erkennen en ontdekken waar je thuishoort.

Mijn mening

‘Een wereld van verschil’ heeft zo’n leuke voorkant! Het is sprankelend en aansprekend. Je krijgt zin om te beginnen in het boek.

Het sprankelende gevoel zit ook in het verhaal. Het is vrolijk en gewoon een lekker verhaal. De personages zijn leuk en lijken levensecht. Kendall Green is een complexer personage dan ik in eerste instantie dacht. Het duurde even voor ik haar ging waarderen.

Het geloof speelt in het begin een kleinere rol, maar later wordt het op een mooie manier in het verhaal naar voren gebracht.

Het is een echte feelgood en een leuk verhaal, maar toch miste ik een beetje vaart. Het is kabbelend en soms viel het verhaal zelfs stil. Er had iets meer pit in het verhaal gekund. Het was dan misschien wel een nieuwe favoriet geworden.

Ik heb wel genoten van het verhaal en de personages. Ik ben benieuwd naar meer van Carla Laureano.

Een wereld van verschil is sprankelend!

Liefs,

Veronique

Bedankt KokBoekencentrum voor het boek!

Je kunt dit boek bij de lokale boekhandel en o.a. Bol.com bestellen.

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Een wereld van verschil

Auteur: Carla Laureano
Uitgever: KokBoekencentrum
ISBN paperback:  9789029732710 
ISBN e-book: 9789029732727 

Op de hoogte blijven?

Abonneer je hier op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge