Recensie: Evi – Tjeerd Langstraat

Ik heb vandaag een recensie van een spannende thriller voor je. Ik las Evi van Tjeerd Langstraat. Ik ga je snel meer vertellen! Lees je mee?

Het verhaal van Evi

Hier gaat ‘Evi’ over:

Een jonge vrouw pleegt zelfmoord. Haar vader blijft radeloos achter met een afscheidsbrief die meer vragen oproept dan dat het antwoorden geeft. Een psychologisch spel volgt als hij probeert uit te vinden wat er precies is gebeurd. En, waar het lichaam van zijn dochter is gebleven… Het voert hem door heel Europa op zoek naar antwoorden, maar hoe dieper hij graaft, hoe bizarder de zelfmoord van zijn dochter lijkt te zijn. Wanneer wordt zelfmoord moord? 

Mijn mening

Het begin van ‘Evi’ is prikkelend. Het begint heel origineel en je bent nieuwsgierig naar hoe het verdergaat. De cover is opvallend en na het lezen snap je deze cover nog beter.

De stijl van Tjeerd Langstraat vind ik eigenlijk altijd heel fijn. Het is fijntjes, maar tegelijk ook grof, ruw en ongepolijst. Het heeft een heel mooi randje. In ‘Evi’ komt zijn stijl nog beter tot zijn recht.

In het begin leer je Evi kennen door de ogen van anderen. Door de mening van anderen vorm je je een beeld van Evi. Maar of dat klopt? Daar kom je tijdens het lezen achter.

Er zijn verschillende verhaallijnen en in het begin lijkt het kriskras door elkaar te lopen. Je mist een rode draad, maar het komt uiteindelijk op een hele mooie manier bij elkaar. Het klikt als een puzzel in elkaar.

‘Evi’ is een vervolg in de serie over Jan Vos. In dit boek zitten een aantal verwijzingen naar voorgaande delen, maar je kunt het prima los lezen. Misschien lees je wel spoilers uit voorgaande delen.

De spanning wordt goed opgebouwd en het blijft spannend tot de laatste pagina. Het einde is waanzinnig. Het is echt een trap na. Het zit zo goed in elkaar!

Ik heb wederom genoten van een verhaal van Tjeerd Langstraat!

Evi is een prikkelende thriller!

Liefs,

Veronique

*Bedankt Tjeerd Langstraat voor het boek!

Je kunt dit boek o.a. bij de lokale boekhandel, Bol.com bestellen.

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Evi

Auteur: Tjeerd Langstraat
Uitgever: Jalapeño Books
ISBN paperback: 9789082667974 
ISBN E-book: 1230004614425

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge