Recensie: Experttips voor onweerstaanbare offertes – Natasja Hoogenboom

ExperttipsNatasja Hoogenboom vroeg mij of ik haar zakelijke boek Experttips voor onweerstaanbare offertes wilde lezen en recenseren. Dit is de eerste recensie op Veronique’s Boekenhoekje over een zakelijk boek. Een primeur! In deze recensie lees je meer over dit boek.

Het verhaal

Experttips voor onweerstaanbare offertes gaat over het schrijven van offertes. Een offerte schrijven kost veel tijd en je twijfelt vaak of je het goed aanpakt. Hoe kun je ervoor zorgen dat jouw offerte eruit springt?

Natasja heeft een hekel aan gladde praatjes en bluffen. Je wil de klant helpen en overtuigen dat jouw bedrijf een goede oplossing heeft voor zijn probleem. Maar hoe zet je dit om in een offerte? In het boek Experttips voor onweerstaanbare offertes lees je hier alles over. Je krijgt verschillende tips om een onweerstaanbare offerte te schrijven.

Mijn mening

*Ik heb één keer een offerte gemaakt voor mijn opleiding, maar verder schrijf ik er geen. Ik heb het boek beoordeeld als leek op het gebied van offertes.

Wat me direct opviel aan het boek, is de vormgeving. Hij is mooi en spreekt je aan om te lezen. Het ziet er niet uit als een saai, zakelijk boek. De vormgeving is strak en er is nagedacht over de details.

Het is een boek dat makkelijk is geschreven en er zijn geen moeilijke zinnen te bekennen. Je krijgt bijna zin in het maken van een offerte

Het persoonlijke tintje in de vorm van voorbeelden uit de praktijk spreekt me aan.  De verschillende quotes, van bijvoorbeeld Steve Jobs, zijn inspirerend en zijn goed gedoseerd toegevoegd aan het verhaal. Ze passen ook bij de verschillende tips.

Eigenlijk krijg je per tip nog veel meer tips. Je wordt ondergedompeld in tips en soms was het een beetje overweldigend. De illustraties zijn leuk, maar vullen ook de witruimte op. De vraag is of ze nuttig zijn..

Het boek is ook interessant als je geen offertes schrijft. Er staan ook tips in over bijvoorbeeld een schrijversblok of over spelling. Het is praktisch en toepasbaar.

Experttips voor onweerstaanbare offertes is een praktisch boek met toepasbare tips!

Liefs,

Veronique

*Bedankt Natasja Hoogenboom voor het boek!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie is hier te vinden.
*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Dit boek kopen?
Boeken algemeen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge