Recensie: Focus – Deel 1 – Remi Solati

Cover van Kobo

Toen ik het persbericht van de Kobo Original Focus (deel 1) van Remi Solati las, was ik direct nieuwsgierig. Het is een heel sexy verhaal. Ik vertel je er graag meer over! Lees je mee?

Het verhaal van Focus

Het leven van Tess Vink draait om haar camera. Als ze wordt gevraagd om een documentaire te maken voor de Nederlandse Omroep, neemt ze de opdracht met beide handen aan. Ze reist af naar Wenen, waar ze aangenaam verrast wordt door de man die ze gaat interviewen. Maar kan ze met zoveel afleiding in beeld haar documentaire wel naar behoren afmaken? Waarom verlopen de gesprekken op camera met hem zo anders dan daarbuiten? En ligt haar relatie met Jonas genoeg in het verleden om weer aan iets nieuws te beginnen? Tess probeert de focus te houden… tegen beter weten in.

Mijn mening

‘Focus’ van Remi Solati heeft een intrigerende cover. Het is mysterieus en ergens maakt het je nieuwsgierig. Het is overigens een minder duister verhaal dan de cover doet vermoeden.

Het verhaal is ontzettend sexy zonder ordinair te zijn. Het had snel naar de ordinaire kant kunnen omslaan en dan was het een heel ander verhaal geworden. Het is in balans nu. Misschien is het wel erg voorspelbaar.

Tess is een complex personage. Ze leeft nog steeds in het verleden en dat heeft veel invloed op het heden. Tegelijkertijd is ze een krachtige vrouw.

‘Focus’ is een leuk verhaal. Er zitten wel een aantal heftigere thema’s in, maar het is tegelijkertijd ook enorm luchtig. Dit is natuurlijk pas deel één van de serie, maar ik ben benieuwd naar meer en de ontwikkeling van Tess. Ze kan uitgroeien tot een heel mooi personage!

Focus is een sexy verhaal zonder ordinair te zijn.

Liefs,

Veronique

Bedankt Kobo voor deze Kobo Original!

Je kunt dit boek o.a. Bol.com bestellen.

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Focus – Deel 1

Auteur: Remi Solati
Uitgever: Kobo Originals
ISBN e-book: 9781774537442 

Op de hoogte blijven?

Abonneer je hier op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge