Recensie: Geschenk onder de boom – Patricia van Dam

Van uitgeverij Books & Butterflies mocht ik meedoen aan de blogtour van het boek Geschenk onder de boom van Patricia van Dam. Een heerlijk boek om de maand december goed mee te beginnen! Ik vertel je snel meer. Lees je mee?

Het verhaal van Geschenk onder de boom

Het einde van het jaar zou in het teken moeten staan van de gezelligheid die de feestdagen met zich meebrengen. Voor Lucy is dat helaas niet zo. Het einde van het jaar zou in het teken moeten staan van de gezelligheid die de feestdagen met zich meebrengen. Voor Lucy is dat helaas niet zo. Ze wordt uit haar huis gezet, zit zonder baan en heeft geen idee waar ze tijdens de feestdagen heen kan gaan.

Na het verlies van zijn vrouw is William gedwongen zijn dochter alleen groot te brengen, maar hij verdwijnt liever in zijn werk. Daarom gaat hij op zoek naar een geschikt kindermeisje. Als Lucy zijn pad kruist, weet hij meteen dat zij de perfecte kandidaat is. Lucy zet zijn leven volledig op zijn kop en maakt hem voor het eerst iets duidelijk: zijn dochter is het allerbelangrijkst.

Mijn mening

De voorkant van ‘Geschenk onder de boom’ ziet er zo leuk uit. Je krijgt zin in de kerst en de winter. Heerlijk!

Het verhaal is een beetje een cliché, maar ik houd ervan. Het is gewoon een heel leuk verhaal. Daarnaast zitten er ook verschillende diepere lagen in het verhaal. Dit vond ik erg verrassend, want op het eerste oog leek het een voorspelbaar verhaal. De diepere lagen zorgen voor de emoties die ik in het begin mis. Uiteindelijk komt het verhaal mooi bij elkaar.

Patricia van Dam heeft een warme stijl. Het is uitnodigend. Verder is het soms hilarisch. De fantasie van Patricia is heerlijk. Je kunt echt even wegdromen. Ik houd ervan!

Lucy is een leuk personage. Ze steelt je hart. William is wat minder toegankelijk. Zijn dochter is ontwapenend. De combinatie van deze drie werkt heel goed.

Dit romantische verhaal is heerlijk. Het is ideaal voor de maand december of gewoon lekker in de zomer. Het kan altijd! Ik ben benieuwd naar meer verhalen van Patricia van Dam.

Geschenk onder de boom is een warme, romantische roman!

Blogtour Geschenk onder de boom

Mijn recensie is onderdeel van de blogtour van ‘Geschenk onder de boom’. Deze leuke bloggers doen ook mee!

Liefs en tot morgen,

Veronique

Bedankt Books & Butterflies voor het boek en de blogtour!

Je kunt dit boek bij o.a. Bol.com bestellen.

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Geschenk onder de boom

Auteur: Patricia van Dam
Uitgever: Books & Butterflies
ISBN e-book: 9789464208801 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge