Recensie: Geven is leven – Wim de Bundel

Van Uitgeverij De Meent ontving ik het bijzondere boek Geven is leven van Wim de Bundel. Het is een verhaal over geluk, zakelijk succes en wat hebben olympische lessen met dit verhaal te maken? Ik ga het je allemaal vertellen. Lees je mee?

Het verhaal van Geven is leven

Hier gaat ‘Geven is leven’ over:

Hoe werd een grote pensioenverzekeraar van rode-lantaarndrager de nummer 1? Welke olympische lessen vormden het geheim achter dit succes en wat kan iedereen hiervan leren, voor zowel zakelijke als persoonlijke groei? Wim de Bundel deelt zijn inzichten, initiatieven en inspiratiebronnen en neemt de lezer mee op een bewogen en optimistische reis naar goud en geluk. Hij ontdekte de kracht van het geven op meerdere niveaus: gas geven, betekenis geven, hart & ziel geven. Geven is leven!

Geven is leven is een managementboek en inspiratieboek inéén. Het boek bevat meer dan 100 foto’s van tientallen topfotografen die belangeloos meewerkten – dankzij het goede doelkarakter van het boek.

Geven is leven is niet alleen een boek, maar ook een website. Met een team van optimisten willen zij jou inspireren en het makkelijker maken om te geven. Zo vind je op de website tal van voorbeelden om te geven, inspirerende blogberichten en het lied Geven is leven. Daarnaast vind je op de website ook alle extra’s terug die dit boek jou te bieden heeft. Zo kun je via de QR-codes naar muziek luisteren, twee documentaires bekijken en een exclusief interview lezen met Barack Obama.

Opmerking van mij: Als je het boek koopt, dan gaat 5 euro van de verkoop van het boek naar de Mentelity Foundation en het product JUMP. Alleen via deze link!

Mijn mening

Ik lees soms managementboeken, maar ‘Geven is leven’ is van een ander kaliber. Het is ook een enorme inspiratiebron. Wim de Bundel is niet alleen op zakelijk aspect een inspiratie, ook op persoonlijk vlak weet hij je te inspireren met zijn verhaal. Elk bedrijf zou kunnen leren van de reis van Wim de Bundel en de desbetreffende verzekeringsmaatschappij. Het is niet alleen toepasbaar op de verzekeringenwereld, maar het kan voor elk gebied een inspiratiebron zijn.

Het gaat niet alleen over zakelijk succes, maar juist de persoonlijke verhalen geven dit boek iets extra’s. De kwetsbaarheid en eerlijkheid van Wim maken dit boek groots.

In het boek zijn ook veel foto’s te vinden en zij ondersteunen het verhaal. De vormgeving is heel mooi gedaan en zorgt voor de puntjes op de i.

De stijl is gemoedelijk en fijn. Het leest heel makkelijk. In het boek staan ook regelmatig QR-codes of verwijzingen naar de website van het boek. De interactie wordt op deze manier gestimuleerd. Ik vind het mooi dat het meerdere soorten media bevat: van een boek naar een documentaire of interview met Barack Obama.

Daarnaast vind ik het goede doel, dat aan het boek verbonden is, een mooie toevoeging. Ik heb genoten van ‘Geven is leven’ en als je nog een interessant managementboek zoekt, dan is dit mijn aanrader voor jou!

Geven is leven is inspiratie to the max!

Liefs,

Veronique

*Bedankt voor het boek!

Je kunt dit boek o.a. bij de lokale boekhandel, Bol.com of Bazarow bestellen.

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.


*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van

Auteur:
Uitgever:
ISBN paperback:
ISBN E-book:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge