Recensie: Happy days – Gabrielle Bernstein

Er waren een week geen recensies, omdat ik genoot van een welverdiende vakantie. Maar vandaag heb ik weer een recensie voor je. Ik las Happy days van Gabrielle Bernstein. Wat heb ik ontzettend genoten van dit boek. Ik vertel je graag meer over dit zelfhulpboek. Lees je mee?

Let op: Deze recensie kan triggers oproepen.

Het verhaal van Happy days

Wat als je elke dag wakker zou kunnen worden zonder angst? Zonder spijt naar je verleden zou kunnen kijken om te zien dat het een doel had? Gelukkig, vredig en liefdevol zou kunnen leven? Dat kan – en #1 New York Times-bestsellerauteur Gabrielle Bernstein wijst je de weg.

Bernstein is een spirituele leraar, spreker en katalysator voor diepgaande innerlijke verandering die al lang heel geliefd is bij haar lezers. Haar nieuwe boek laat je zien hoe je de pijn uit je verleden – wat die ook mag zijn – om kunt zetten in hernieuwde kracht en vrijheid. Het toont een pad om trauma te helen, angst te verleren en liefde te onthouden.

Mijn mening

Ik volg Gabrielle Bernstein al een tijdje en ik luister soms naar haar podcast. Ze heeft ook fijne meditaties. Toen ik dit boek zag, was ik direct nieuwsgierig. Gabrielle Bernstein is heel inspirerend en in ‘Happy days’ is dat niet anders. Het is zo eerlijk, kwetsbaar en open. Ik heb respect dat je dit durft te delen met de wereld.

Gabrielle Bernstein deelt alles vanuit haar persoonlijke ervaringen. Ze stelt zich kwetsbaar op en dat kun je alleen maar waarderen. Het is een boek dat lekker leest. Ik las elke keer een stukje en liet het dan op me inwerken. Je haalt er eigenlijk uit wat jij mag horen op dit moment.

De hoofdstukken zijn wel erg lang en soms kan het overweldigend aanvoelen. Een triggerwaarschuwing vind ik trouwens ook op zijn plek. Sommige gebeurtenissen kunnen bepaalde triggers oproepen.

Het is psychologisch heel sterk. Er staan praktische oefeningen in. Het is heel herkenbaar. Ik ga dit boek nog een keer lezen, want er is zoveel uit te halen!

Happy days is inspirerend, kwetsbaar en eerlijk. Je haalt eruit wat je mag horen. Heel sterk!

Je kunt dit boek kopen bij de lokale boekhandel en via Bol.comBookspot of Bruna.

Liefs,

Veronique

Bedankt Lev. Uitgevers voor het boek!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Happy days

Auteur: Gabrielle Bernstein

Vertaling: Bonella van Beusekom
Uitgever: Lev. Uitgevers
ISBN Paperback: 9789400515062
ISBN E-book: 9789044933901

Abonneer je hieronder gratis op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.


Op zoek naar een proeflezer voor je verhaal? Ook voor korte verhalen of novelles! Meer informatie kun je hier vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge