Recensie: Het huis met geheimen – Lucy Diamond


Na ‘Liefde in het strandcafé‘ van Lucy Diamond was ik benieuwd naar meer van deze auteur. Toen ik de nieuwste Het huis met geheimen zag, was ik direct nieuwsgierig. In mijn recensie vertel ik je meer over deze mooie feelgood. Lees je mee?

Het verhaal van Het huis met geheimen

Als Patrick Sheppard in ‘Het huis met geheimen’ van internationale bestsellerauteur Lucy Diamond plotseling om het leven komt, laat hij zijn grote liefde Zoe en hun drie kinderen achter. Patricks broer Dean springt het gezin te hulp en vervult tijdelijk de vaderrol: hij brengt de kinderen naar school, maakt het eten klaar en helpt Zoë met het uitzoeken van de rekeningen. Terwijl hij alle ballen in de lucht houdt, ontdekt hij echter dat zijn perfecte broer een heleboel te verbergen had…

Dean staat voor een moeilijk dilemma. Laat hij het rouwende gezin in het ongewisse, of onthult hij Patricks geheimen? En kan hij zelf wel in het reine komen met wat er écht gebeurde in de nacht van Patricks dood?

Mijn mening

‘Het huis met geheimen’ van Lucy Diamond heeft een mooie cover. Alleen is dit niet het huis hoe ik het voor me zag in mijn fantasie tijdens het lezen. Ik snap de keuze, maar hij past voor mij niet helemaal bij het verhaal. Heb je trouwens de kans om de paperback te bekijken? Bekijk dan zeker de binnenkant van deze roman. Hij is namelijk prachtig! De titel is goed gevonden en je snapt na het lezen ook de ondertitel.

De proloog is prikkelend. Je wordt direct omringd door de warme stijl van Lucy Diamond. Er zit wel een bepaalde voorspelbaarheid in dit verhaal. Je weet al vrij snel welke kant het opgaat. Toch zit er ook iets verrassends in het verhaal. Het einde is heel mooi en alles komt op een mooie manier bij elkaar. Tijdens het lezen heb je een aantal vragen, maar die worden eigenlijk allemaal beantwoord.

‘Het huis met geheimen’ is een mooie roman. Het is een verhaal vol liefde, familie en genegenheid. Het biedt ook een bepaalde vorm hoop. Het is gewoon een heel fijn verhaal! Ik heb genoten!

Het huis met geheimen is een verhaal vol liefde, familie en genegenheid!

Meer van Lucy Diamond?

Benieuwd naar dit boek? Koop dit boek dan via Bol.comBookspot of Bruna of steun de lokale boekhandel!

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven van nieuwe artikelen op Veronique’s Boekenhoekje? Abonneer je hieronder gratis op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.


Liefs,

Veronique

Bedankt Xander Uitgevers voor het boek!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Het huis met geheimen

Auteur: Lucy Diamond
Uitgever: Xander Uitgevers
ISBN e-book: 9789401618953 
ISBN paperback: 9789401618946  

Op zoek naar een proeflezer voor je verhaal? Ook voor korte verhalen of novelles! Meer informatie kun je hier vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge