Recensie: Het Moezelmeisje – Marelle Boersma

Vandaag heb ik de recensie van een hele goede thriller voor je! Ik las Het Moezelmeisje van Marelle Boersma. Ben je klaar voor een dosis enthousiasme?

Het verhaal van Het Moezelmeisje

In de Moezel wordt het levenloze lichaam van een jonge vrouw gevonden. Emma wil haar geluk beproeven in het Duitse stadje Cochem. Ze heeft bedacht dat ze op de wijnboerderij van haar familie een prachtige alcoholvrije wijn kan gaan maken. Direct na aankomst wordt ze echter met twee misdrijven geconfronteerd. Houden deze twee zaken verband met elkaar? Of misschien zelfs met haar komst?

Mijn mening

Vanaf de eerste pagina is ‘Het Moezelmeisje’ prikkelend. Marelle Boersma dropt op een mooie manier bommetjes met informatie en je moet gewoon verder lezen.

De stijl van Marelle Boersma vind ik zo goed. Er is een bepaalde natuurlijke gemakkelijkheid. Emma is een stoer en ruig personage. Er siddert iets in haar als personage. Je hebt in het begin geen idee hoe de verhoudingen onderling zijn, maar je voelt dat er allerlei dingen op de achtergrond spelen. Je hebt wel een vermoeden van bepaalde gebeurtenissen. Soms vond ik wel dat de emoties minder goed overkwamen. Het bleef een beetje vlak op dat gebied.

Het is een hele spannende thriller. Je moet geen actiethriller verwachten met veel actiescènes, want het is meer een psychologisch spelletje. De vaart zit goed in het verhaal door de korte hoofdstukken. Gewoon geen gedoe of extra zijweggetjes. Je weet precies waar je aan toe bent. Ik houd ervan! Ik heb enorm genoten van deze goede thriller!

Het Moezelmeisje is prikkelend!

Liefs,

Veronique

Bedankt Uitgeverij De Crime Compagnie voor het boek!

Je kunt dit boek bij de lokale boekhandel en o.a. Bol.com bestellen.

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Het Moezelmeisje

Auteur: Marelle Boersma
Uitgever: Uitgeverij De Crime Compagnie
ISBN paperback:  9789461095176 
ISBN e-book: 9789461095015 

Op de hoogte blijven?

Abonneer je hier op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge