Recensie: Het snelste allermakkelijkste kookboek ter wereld – J.-F. Mallet

Het snelste allermakkelijkste kookboek ter wereld

Er kwam al een Koken met Veer over Het snelste allermakkelijkste kookboek ter wereld van J.-F. Mallet online. Vandaag heb ik de recensie over dit kookboek voor je! Lees je mee?

Dit is Het snelste allermakkelijkste kookboek ter wereld

Dit staat op de achterkant van het kookboek:

In no time op tafel, het kan! In ‘Het snelste allermakkelijkste kookboek ter wereld’ laat J.-F. Mallet je zien hoe je dat klaarspeelt.

Met ‘Het snelste allermakkelijkste kookboek ter wereld’ kook je in 30 minuten voor de hele week. Met een half uur vooruitkoken per week, ookwel meal-prep genoemd, zet je elke dag binnen no time een heerlijke maaltijd op tafel. Met handige boodschappenlijstjes, volledige weekmenu’s en een slimme voorbereiding heb je alles in huis om supersnel zelf te kunnen koken. Chop-chop, aan de slag!

Mijn mening

De oranje voorkant komt direct binnen. Hij trekt je aandacht in de winkel of online. De verder simpele voorkant versterkt het gevoel van de titel en het kookboek. Het lijkt allemaal simpel!

De vormgeving van dit kookboek is simpel, maar doeltreffend. De foto’s van de ingrediënten zijn erg mooi en de strakke vormgeving ondersteunen de recepten. Het lettertype is duidelijk.

De recepten zijn duidelijk. De simpelheid van de recepten wordt benadrukt door de weinig stappen per gerecht. Soms zijn er echter ingrediënten die ik niet kon vinden in de supermarkt. En dan zie ik al gauw af van een recept. Ik moet namelijk makkelijk aan de ingrediënten kunnen komen.

De foto’s van de recepten zijn groot en zijn gewoon prachtig. Alles ziet er heel smaakvol uit.

De weekmenu’s zijn handig, maar je kunt ze ook zeker mixen. De menu’s geven veel inspiratie voor een nieuw menu.

Je kunt veel stappen van tevoren maken of klaar zetten. Dit geeft je veel tijdwinst als je bijvoorbeeld veel werkt, maar ook als je niet zo van koken houdt. Je kunt echter ook de stappen achter elkaar doen en dan kook je gewoon het recept in 1 keer.

Het snelste allermakkelijkste kookboek ter wereld is simpel en lekker! Het geeft je genoeg inspiratie voor een nieuw menu.

Liefs,

Veronique

*Bedankt Kosmos Uitgevers voor het boek!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.
*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Je kunt het boek online of bij de lokale boekhandel kopen!

Gegevens van Het snelste allermakkelijkste kookboek ter wereld

Auteur: J.-F. Mallet
Uitgever: Kosmos Uitgevers
Aantal pagina’s: 320
ISBN paperback: 9789021574585 
Prijs paperback: €25,-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge