Recensie: Het Zeepaardje – Eugénie Brands

Het Zeepaardje

Van Uitgeverij Aspekt krijg ik soms een mooie doos met boeken. In een van de pakketten zat Het Zeepaardje van Eugénie Brands. Een thriller met een hele bijzondere voorkant. In deze recensie vertel ik je meer. Lees je mee?

Het verhaal van Het zeepaardje

‘Het Zeepaardje’ gaat over Resi. Ze wordt door haar vriend uitgenodigd voor een duikcursus op Curaçao. Dit verandert haar hele leven. Ze wordt verliefd op de duikleraar en komt in aanraking met de duistere onderwereld van het eiland. Dan verdwijnt haar duikleraar plotseling. Ze start een zoektocht en dit brengt haar in nog diepere problemen.

Mijn mening

De cover van ‘Het Zeepaardje’ is heel vrolijk. Het past in eerste instantie niet bij het typische beeld van een thriller. Dit vind ik origineel. De titel en de cover van het boek passen mooi bij het verhaal. Na het lezen van het boek snap je zowel de titel als de cover.

De verschillende personages zijn interessant en hebben een mooie diepgang. Andere personages missen deze diepgang. Het verhaal miste hierdoor ook wat diepgang. Het is een thriller, maar de spanning ontbrak soms. Sommige gebeurtenissen zijn een beetje ongeloofwaardig. Jammer, want het concept van het verhaal is goed. Het plot zit goed in elkaar.

Eugénie Brandt neemt je mee op een reis naar het eiland. Tijdens het lezen krijg je een mooi beeld van het eiland. Je waant je even op vakantie.

Het Zeepaardje heeft een goed plot en interessante personages.

Liefs,

Veronique

*Bedankt Uitgeverij Aspekt voor het boek!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.
*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

One Reply to “Recensie: Het Zeepaardje – Eugénie Brands”

  1. Ik had ook het idee wat te missen bij dit verhaal.
    en… vond de cover ook heel mooi… ik hoop dat de auteur in een ander verhaal wel kan stoppen wat ik mis want de schrijfstijl/vertelling leest wel lekker weg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge