Recensie: Ik niet op jou – Sally Thorne

Ik niet op jou

Toen ik het boek Ik niet op jou van Sally Thorne zag, was ik direct enthousiast. Wat een vrolijke cover! In mijn recensie vertel ik je meer over dit boek. Lees je mee?

Het verhaal van Ik niet op jou

Dit staat op de achterkant van het boek ‘Ik niet op jou’:

Lucy Hutton en Joshua Templeman hebben een bloedhekel aan elkaar. Het vervelende is echter dat ze de hele dag tegenover elkaar zitten, als assistenten van de twee CEO’s van een uitgeverij. Lucy vindt Joshua stijf, onuitstaanbaar en overdreven knap, eh… humorloos. Joshua is iedere dag weer verbijsterd over Lucy’s ongeschikte kledingkeuze en eigenzinnige gedrag. Beiden laten geen gelegenheid voorbijgaan om elkaar op stang te jagen met een heel arsenaal aan subtiele en minder subtiele (en oké, best kinderachtige) spelletjes. Dit wordt al bijna werkroutine, tot ze allebei hun zinnen hebben gezet op dezelfde promotie. Dan barst de strijd pas echt los!

Mijn mening

De cover van ‘Ik niet op jou’ is vrolijk en zomers. Er staan een aantal mooie verwijzingen naar het verhaal op. Dit geeft het boek net wat extra’s.

In het begin lijkt het een verhaal zonder diepgang. Het lijkt een typisch romantisch verhaal. Na een tijdje komen er meerdere lagen in het verhaal en krijgt het meer diepgang. Dan wordt het verhaal interessanter en mooier. Je gaat dan nog meer genieten van het verhaal.

De schrijfstijl van Sally Thorne is fijn. Er zit een goede dosis humor in het boek. Ik heb soms hardop gelachen. Sommige opmerkingen zijn geweldig!

De personages zijn goed uitgedacht. Soms misschien een tikkeltje overdreven, maar toch blijven ze menselijk met problemen. In ‘Ik niet op jou’ komen de personages echt tot leven. De haat en nijd tussen Lucy en Josh is interessant. Soms zijn ze heerlijk kinderachtig.

Het verhaal is heerlijk romantisch. Je droomt weg en voelt de liefde! Ben je op zoek naar een heerlijk chicklit, dan is dit een aanrader!

Ik niet op jou laat je verdrinken in de liefde en genieten van de humor van Sally Thorne.

Liefs,

Veronique

*Bedankt Uitgeverij HarperCollins voor het boek!

* Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie is hier te vinden.
*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge