Recensie: In de sterren geschreven – Meerdere auteurs

Vandaag heb ik de recensie van een verhalenbundel voor je. Ik las In de sterren geschreven. Een heerlijke feelgood verhalenbundel. Lees je mee?

Het verhaal van In de sterren geschreven

Geloof jij in toeval? Of het lot? Wat als het altijd zo al had moeten zijn? In deze nieuwe bundel vind je vijf kortverhalen van vijf verschillende auteurs. Van een waarzegster op de kerstmis tot een bijzondere ontmoeting tijdens het dansen… Sommige dingen staan nu eenmaal in de sterren geschreven!

Mijn mening

De cover van ‘In de sterren geschreven’ is erg leuk. Misschien wel een tikkeltje kinderlijk voor het genre. De vijf verhalen zijn heel erg leuk. Ze zijn zo verschillend!

Eveline Heijnen schreef een leuk, pakkend verhaal. Wat heeft zij een lekkere stijl! Daarnaast is het ook origineel. Het verhaal van Britt van der Jagt vond ik minder aanspreken. Ze had wel een fijne stijl.

Cecile Koops weet je vanaf de eerste zin te raken. Daarnaast was het een leuk verhaal. Claudia Vanzegbroeck schreef een interessant verhaal. De laatste zin bezorgde me kippenvel.

Chloe Verbeek schreef zo’n leuk verhaal! Ik wil graag meer van haar lezen. Zoek je nog een leuke bundel met korte feelgoodverhalen, dan is dit zeker een aanrader!

In de sterren geschreven is een leuke feelgoodbundel!

Liefs,

Veronique

*Bedankt Books & Butterflies voor het boek!

Je kunt dit boek bij o.a. Bol.com bestellen.

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van In de sterren geschreven

Auteurs: Meerdere auteurs
Uitgever: Books & Butterflies
ISBN e-book: 9789464208757 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge