Recensie: Je bent aan de beurt – Loes den Hollander

Van De Crime Compagnie mocht ik Je bent aan de beurt van Loes den Hollander lezen. Een thriller met een maatschappelijk thema. Ik vertel je er graag meer over. Lees je mee?

Het verhaal van Je bent aan de beurt

Na de dood van haar man komt Tessa David tegen. Ze is helemaal in de ban van haar nieuwe liefde en voelt zich sinds jaren weer springlevend. Maar dan blijkt David niet de charmante man te zijn die ze dacht dat hij was. Sterker nog, hij doet dingen met haar die ze helemaal niet wil. Aan hem ontsnappen lijkt onmogelijk, maar dan krijgt ze hulp uit onverwachte hoek…

Mijn mening

‘Je bent aan de beurt’ start direct vol gas. Ik vond het gewaagd om op deze manier te beginnen. Ik wil geen spoilers weggeven, maar eigenlijk begin je bij het einde. Althans dat gevoel kreeg ik. Dat was ergens heel origineel, maar ik vroeg me wel af waar je dan naar toe werkt. Wat komt er dan nog meer? Het zorgde wel dat ik door wilde lezen.

Dit verhaal is in de derde persoon geschreven en daar moet je van houden. Het kan daardoor zijn, dat je je niet kunt inleven in de personages. Het zorgt voor afstand. De stijl van Loes den Hollander is zonder poespas. Het is strak.

Het tempo ligt hoog. Het is een snellere thriller dan ik gewend ben. Hierdoor struikelde ik soms over de gebeurtenissen. Je hoeft je wel geen moment te vervelen met dit verhaal.

Ik dacht te weten hoe het zit, maar ik zat helemaal verkeerd. Loes den Hollander zette me mooi op het verkeerde been. Soms werd ik een beetje misselijk van bepaalde details. Het is een intens verhaal met heftige gebeurtenissen. Dit komt misschien ook door het heftige en (helaas) actuele onderwerp (grensoverschrijdend gedrag). Deze thriller laat zien dat we dit onderwerp aandacht moeten blijven geven.

Je bent aan de beurt is een snelle thriller!

Meer lezen van Loes den Hollander?

Liefs,

Veronique

Bedankt De Crime Compagnie voor het boek!

Je kunt dit boek o.a. bij de lokale boekhandel of Bol.com bestellen.

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Je bent aan de beurt

Auteur: Loes den Hollander
Uitgever: De Crime Compagnie
ISBN paperback:  9789461096005
ISBN e-book: 9789461095046

Op de hoogte blijven?

Abonneer je hieronder op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge