Recensie: Kerst aan Willow Lake – Susan Wiggs

Kerst aan Willow Lake - Susan Wiggs

Vandaag heb ik een heerlijke roman voor je. Ik las Kerst aan Willow Lake van Susan Wiggs. In mijn recensie vertel ik je meer. Lees je mee?

Het verhaal van Kerst aan Willow Lake

Hier gaat ‘Kerst aan Willow Lake’ over:

Logan O’Donnell geniet ervan om vader te zijn. Alleen jammer dat hij het alleen moet doen. Bovendien woont zijn zoontje, Charlie, ver weg, waardoor hij hem niet zo vaak kan zien. Toch is Logan niet verbitterd na zijn scheiding. Sterker nog, hij is des te vastbeslotener om nu wél voor happily-ever-after te gaan. Wanneer de hele familie O’Donnell besluit om de feestdagen door te brengen in Avalon, neemt zijn zus haar beste vriendin mee. En deze Darcy Fitzgerald is precies wat Logan wil hebben voor kerst!

Darcy hoeft niet zo nodig meer een relatie. Nadat ze is bedrogen, vindt ze het prima om single te zijn. Zij hoeft dit jaar geen date onder de kerstboom! Maar, toegegeven, de broer van haar vriendin is bijzonder appetijtelijk…

Weet Logan het hart van Darcy alsnog te veroveren, of kan hij daarbij wel een beetje kerstmagie gebruiken?

Mijn mening

‘Kerst aan Willow Lake’ is een heerlijk verhaal. Het zit vol clichés, maar het is tegelijkertijd zo lekker! Je krijgt gewoon direct zin in kerst en de winter.

In het begin duizelde alle namen me een beetje. Wie was wie? De personages blijven een tikkeltje vlak. Je krijgt niet zo goed hoogte van ze. Het verhaal maakt daarentegen veel goed. Het is een heerlijke feelgood met een kersttintje.

De stijl van Susan Wiggs is heel fijn. Het leest prettig. Het neemt je direct mee en je krijgt gewoon een kerstgevoel.

Er zit een moment in het verhaal dat me tot tranen roerde. Dit is zo goed gedaan door Susan Wiggs. Alles komt op een mooie manier bij elkaar.

Dit verhaal geeft je hoop en liefde. Soms is het gewoon fijn om een verhaal vol hoop en liefde te lezen. Zeker in deze tijd.

Kerst aan Willow Lake is een heerlijke feelgood met een kersttintje.

Liefs,

Veronique

*Ik kocht dit e-book bij Harlequin.

*Je kunt het boek bij de online boekhandel kopen.

*Dit boek is geen recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Kerst aan Willow Lake

Auteur: Susan Wiggs
Uitgever: Harlequin
ISBN ebook: 9789402531862 
Prijs ebook: €6,99

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge