Recensie: Kerst op Mallorca – Wendy Louise

Kerst op Mallorca

Vandaag heb ik de recensie van een hele bijzondere Kerstnovelle voor je. Ik mocht Kerst op Mallorca van Wendy Louise al proeflezen en mijn ongezouten mening geven. De opbrengst van dit e-book gaat trouwens compleet naar het Antoni van Leeuwenhoek om onderzoeken naar kanker te financieren. In mijn recensie ga ik je meer vertellen over deze bijzondere novelle. Lees je mee?

Het verhaal van Kerst op Mallorca

Hier gaat ‘Kerst op Mallorca’ over:

Katta Mistel (jawel, Duits voor maretak) is dol op Kerstmis. En op Sem. Ondanks dat Sem kortgeleden haar hart brak, weet ze zeker dat het de mooiste kerst ooit wordt.

Na een succesvol eerste seizoen van het hostel op Mallorca dat ze samen met de zussen Mia en Sara Visser runt, kijkt ze reikhalzend uit naar de kerstvakantie.

Ze stort zich vol overgave op de organisatie van een verrassingskerstfeest voor Sara. Wanneer Sem bovendien per toeval haar leven weer binnenwandelt, kan haar Feliz Navidad helemaal niet meer stuk… Of toch wel?

‘Kerst op Mallorca’ is een spin-off van ‘Ik wil jou(w) baby!’

Mijn mening

‘Kerst op Mallorca’ is een heerlijk verhaal! Het is een mooie spin-off van de bestseller ‘Ik wil jou(w) baby!’ en gaat eigenlijk verder waar de bestseller stopt. Ik stond te popelen om te weten hoe het verder ging.

De stijl van Wendy Louise is heel fijn en je merkt dat haar stijl is gegroeid. Het past allemaal nog veel beter bij elkaar.

Deze novelle brengt je kerst met een zonnig randje. Het is wat anders dan een traditionele witte kerst. Toch krijg je wel een echt kerstgevoel van deze novelle.

Wendy Louise zet je regelmatig op een dwaalspoor. Het is heel goed gedaan en zit goed in elkaar. De cover geeft echt de sfeer van het verhaal weer. Zoek je nog een leuke kerstnovelle? Lees dan ‘Kerst op Mallorca’.

Kerst op Mallorca is een heerlijke kerstnovelle. Je krijgt gegarandeerd een kerstgevoel!

Liefs,

Veronique

*Bedankt Wendy Louise voor het boek en het proeflezen!

Je kunt je boek via deze link van Wendy Louise kopen. De gehele opbrengst van dit boek gaat naar het Antoni van Leeuwenhoek. Meer informatie kun je hier lezen.

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Kerst op Mallorca

Auteur: Wendy Louise
Uitgever: Uitgeverij Wens Boeken
ISBN ebook: 9789083123240
Prijs ebook: €3,99

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge