Recensie: Kwetsbaar verliefd – Lianne Reijntjes

Cover is van Lianne Reijntjes

Een tijd geleden mocht ik het boek, Kwetsbaar verliefd, van Lianne Reijntjes proeflezen. Na een voorproefje van Lianne in de verhalenbundel ‘Zomerdromen’ was ik heel nieuwsgierig naar haar verhaal. Met veel plezier las ik het verhaal proef en voorzag ik het van commentaar. Een paar weken geleden kwam het boek officieel uit en las ik het eindresultaat. Het was al goed, maar het is nog beter geworden! In deze recensie vertel ik je meer over deze feelgoodroman. Lees je mee?

Maar eerst: ons live-interview

Op 15 oktober 2020 mocht ik Lianne interviewen tijdens een livesessie op Instagram. Je kunt hier het interview terugkijken of hieronder een kijkje nemen.

Het verhaal van Kwetsbaar verliefd

Verliefd worden stond niet op de planning. Al helemaal niet op een veel jongere student…

De gedreven, hardwerkende Gia gaat de hele zomer naar Barcelona en trekt in het vakantiehuis van haar vader. Een hele zomer vol zon, cocktails en knappe Spaanse scharrels, dat ziet ze wel zitten! Ze is niet uit op een serieuze relatie. Tot ze de intelligente en Nederlandse student Alex ontmoet, die twee jaar in Barcelona heeft gewoond en bijna afstudeert. Al gauw probeert Gia al die gevoelens van zich af te zetten, want ze valt normaal gesproken toch niet op oer-Hollandse jongens? Al helemaal niet op jongens die jonger zijn dan zij…

Ondertussen wordt ze geconfronteerd met verschillende gebeurtenissen uit haar verleden, waardoor haar relatie met Alex en de band met haar vader onder druk komen te staan. Zal ze zich uiteindelijk toch kunnen openstellen voor de liefde, die ze al lang niet meer heeft gevoeld?

Mijn mening

‘Kwetsbaar verliefd’ is een heerlijke zomerroman. Ik heb hem twee keer gelezen en de tweede keer vond ik het verhaal nog leuker dan de eerste keer. Je gaat een beetje van de personages houden. Ze komen allemaal zo goed tot hun recht. Gia is een interessant personage met veel verschillende lagen. Alex is een personage waar je stiekem van gaat houden. Samen zorgen ze voor vuurwerk.

De stijl van Lianne Reijntjes leerde ik al kennen in de verhalenbundel ‘Zomerdromen’ en in ‘Kwetsbaar verliefd’ is haar stijl nog beter. Het komt nog beter tot zijn recht. De stijl van Lianne is fijn en is vlot. Het leest makkelijk. Hierdoor komt het verhaal nog beter over.

De voorkant is heel mooi en past perfect bij het verhaal. De titel is goed gekozen.

Vanaf de eerste pagina betovert het verhaal je. Je waant je in het warme Barcelona. Het is echt feelgood. Na het lezen heb je echt dat feelgoodgevoel.

Een heerlijke, leuke en fijne feelgood! Droom weg naar het warme Spanje en laat je betoveren door de stijl van Lianne.

Blogtour Kwetsbaar verliefd

Deze recensie maakt onderdeel uit van de blogtour rondom ‘Kwetsbaar verliefd’ en deze leuke blogs doen ook mee. Sommige recensies zullen al online staan:

Liefs,

Veronique

*Bedankt Lianne voor het boek, het proeflezen en de leuke livesessie!

*Je kunt het boek bij de lokale of online boekhandel kopen. Je kunt het boek ook krijgen bij Lianne!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.
*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Kwetsbaar verliefd

Auteur: Lianne Reijntjes
Uitgever: –
ISBN ebook: 9789083066929 
ISBN paperback: 9789083066912 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge