Recensie: Lentezon – Wendy Louise

Lentezon
Coverfoto van Wendy Louise

Van Wendy Louise mocht ik haar nieuwe boek Lentezon proeflezen. ‘Lentezon’ is het derde deel in de Seizoenenserie. ‘Zomerster’ en ‘Wintermaan’ vond ik geweldig. In mijn recensie vertel ik je meer over dit laatste deel. Lees je mee?

Het verhaal van Lentezon

Hier gaat ‘Lentezon’ over:

Al je favoriete Happymoon animadores komen nog een keer samen in BarcoBeach Club. Voor de spannendste en meest sexy zomer van hun leven. De shows zijn groter, de liefdes intenser en de intriges valser.

Na een rustige winter, maakt Rafael de ranch klaar voor de zomer en bereidt Mandy zich voor op een nieuw seizoen vol vakantievierders. Ze verheugt zich op het nieuwe team collega-animadores en vreest tegelijkertijd het weerzien met Johnny.

Marlou reist van Lanzarote naar Mallorca. Ze kan niet wachten om de bühne van BarcoBeach Club te beklimmen. Marlou heeft een extra reden tot vreugde; op Mallorca ziet ze Johnny, de liefde van haar leven, terug.

Mels vingers jeuken. Ze wil haar geliefde Mini Club op het strand schoonmaken. De tafeltjes en stoeltjes tevoorschijn halen, nieuwe spelletjes bedenken en kinderen van over de hele wereld in haar armen sluiten. Haar Franse Friemel, Olivier, wil vooral Mel in zijn armen sluiten en nooit meer laten gaan.

De Lentezon schijnt fel wanneer het nieuwe team BarcoBeach Club bereikt. Overwint de liefde, ondanks dat de onderlinge verhoudingen op scherp worden gezet? En wacht! Is dat Fay die daar om een hoekje schuilt?

Mijn mening

Het begin van ‘Lentezon’ is heel origineel. Het is gedurfd om op deze manier te beginnen. Vanaf het eerste moment neemt het verhaal je mee naar het warme Mallorca.

Wendy Louise heeft een heerlijke stijl. Als je de andere delen hebt gelezen, dan weet je dat de stijl van Wendy vol humor zit. Dit laatste deel is mogelijk nog grappiger en smeuïger. Het romantische, vertrouwde gevoel ontbreekt in dit verhaal ook niet. Er zitten een aantal hele romantische momenten in!

In het begin is het even wennen aan al die namen met een ‘M’. Ik kon ze niet uit elkaar houden, maar dat probleem lost Wendy op een leuke manier op. De mensen ken je natuurlijk al en hierdoor hoef je ze niet opnieuw te leren kennen.

Het is aan te raden om de andere delen eerst te lezen, want er staan spoilers in van de andere delen. Sowieso is het lekker om deze serie achter elkaar te lezen.

Naast romantisch en echt feelgood is het verhaal ook spannend. Er zitten originele en spannende wendingen in. Hierdoor wordt dit verhaal anders dan de andere delen, maar is ‘Lentezon’ toch de perfecte afsluiter van deze serie.

Lentezon is de perfecte afsluiter van deze feelgoodserie. Het is onvervalst romantisch, humoristisch en zelfs spannend. Zoek je nog een feelgoodserie? Lees de Seizoenenserie van Wendy Louise!

Dit is de juiste volgorde van de serie:

Liefs,

Veronique

*Bedankt Wendy Louise! Ik vond het een eer om je boek te mogen proeflezen.

Je kunt dit boek (en de andere boeken) ook gesigneerd bestellen bij Wendy Louise.

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.
*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Lentezon

Auteur: Wendy Louise
Uitgever: Uitgeverij Wens Boeken
ISBN ebook: 9789082908732
Prijs ebook: €4,99
ISBN paperback: 9789082908756 
Prijs paperback: €15,-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge