Recensie: Liefde in de lucht omnibus 6-10 – Petra Kruijt

Cover van Loft Books

Vanochtend vertelde ik je al over de eerste omnibus van Liefde in de lucht van Petra Kruijt. Het is tijd voor het vervolg van deze leuke feelgood! Ik kreeg van Loft Books de eerste omnibus, maar ik was te nieuwsgierig en kocht dus de tweede omnibus zelf. Ik vertel je graag hoe het verdergaat met Hannah. Lees je mee?

Let op: Er kunnen spoilers in staan! Lees anders eerst de recensie van de eerste omnibus.

Het verhaal van Liefde in de lucht

In de tweede ‘Liefde in de lucht’ omnibus van Petra Kruijt zijn delen 6 t/m 10 (Amsterdam, New York, Praag, Curaçao en Lissabon) gebundeld.

‘Liefde in de lucht’ van Petra Kruijt gaat over Hannah, die net haar stewardessenopleiding afgerond heeft.

Dat het echte werken anders is dan ze tijdens de cursus heeft geleerd, ontdekt ze al snel als ze eenmaal in de lucht is. Maar ze heeft inmiddels een paar vluchten achter de rug en begint steeds meer in haar rol te groeien. En ze heeft een leuke copiloot ontmoet, maar hij ziet haar vast niet staan. Hannah gaat op een blind date in Amsterdam, maar kan ze copiloot Tim wel uit haar gedachten zetten? Dan ziet ze dat ze met hem is ingeroosterd voor een vlucht naar New York en ze spreekt hem eindelijk wat langer. Ook vliegt Hannah naar Praag, Curaçao en Lissabon. Zouden Tim en Hannah misschien toch voor elkaar bestemd zijn?

Mijn mening

De omnibus gaat verder met het verhaal ‘Amsterdam’. Het is een mooi verhaal met verrassend veel diepgang. Hij is zo anders dan de eerste verhalen. Ik vond hem geweldig. Het zette in ieder geval de toon voor de rest van de verhalen.

‘New York’ is een vrolijk verhaal met een heerlijke dosis drama. Het is gewoon heel leuk. Een mooie tegenhanger van de eerste.

‘Praag’ laat de mooiste groei van Hannah als stewardess zien. Het is een toffe reis met veel leuke momenten.

‘Curacao’ is intens. Het is er eentje die binnenkomt. Ik vond hem erg leuk.

‘Lissabon’ is het ultieme einde van de serie. Het verhaal is helemaal rond. Het is af. Ik heb genoten van deze serie. Je droomt weg en krijgt een leuk kijkje in het leven van een stewardess. Ik vond het een aanrader!

Liefde in de lucht is een aanrader!

Liefs,

Veronique

Dit boek is geen recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

Je kunt dit boek o.a. bij Bol.com bestellen.

Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Liefde in de lucht

Auteur: Petra Kruijt
Uitgever: Loft Books
ISBN e-book: 9789047205586 

Op de hoogte blijven?

Abonneer je hier op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge