Recensie: Liefde zonder tijd – Anne May

Je kon al de recensie van de novelle ‘Sneeuwvlokjesliefde‘ van Anne May lezen. Nu heb ik de recensie van Liefde zonder tijd voor je. Het is het vervolg op de novelle en je leest hoe het verdergaat met Ben en Maddy. Ik vertel je graag meer over dit bijzondere liefdesverhaal. Lees je mee?

Het verhaal van Liefde zonder tijd

Alle dingen hebben tijd, maar wat als de tijd voorgoed wordt stilgezet? Ben en Maddy staan niet alleen op het punt internationaal door te breken met de rockband Rebellion, ze hebben ook besloten om eindelijk voor elkaar te kiezen. Een noodlottig ongeval verandert hun levens echter voorgoed en Maddy blijft met lege handen achter, terugkijkend op een tijd vol gemiste kansen en onuitgesproken liefdesverklaringen. Of toch niet? Tien jaar eerder stapt Ben ‘per ongeluk’ het huis van Maddy binnen. Hij is helemaal niet van plan om auditie te doen voor een rockband, maar Maddy weet hem over de streep te trekken. Zonder dat hij het gevoel kan benoemen, weet Ben dat Maddy de meest bijzondere persoon is die hij ooit heeft ontmoet. Liefde op het eerste gezicht, maar wat mijn hart voelde, kende mijn ogen nog niet. Zodra Ben zich voorstelt, weet Maddy het zeker: dit is liefde op het eerste gezicht. Maar hoe kan een ander verliefd op jou worden als je nog niet weet wie je bent? Durft Maddy zichzelf te worden door Bens onvoorwaardelijke liefde of verliezen ze zich in de tijd die ze niet hebben? Een ontroerend verhaal over de liefde die de tijd noodgedwongen overstijgt.

Mijn mening

‘Liefde zonder tijd’ heeft een pittig begin. Het is er eentje die je direct raakt. Je voelt emoties, zoals verdriet, van de pagina’s spatten. Het is knap dat Anne May direct de diepte in durft te gaan. Er is geen tijd om even te wennen, maar je wordt eigenlijk direct in het diepe gegooid. Gewaagd om zo te beginnen, maar het werkt in dit geval heel goed.

Het is een verhaal dat enorm taboedoorbrekend is. Anne May blijft respectvol. Ik vind dit heel goed gedaan. De flashbacks zijn duidelijk aangegeven en ze geven het verhaal diepgang en sturing. De stijl van Anne May is heerlijk. Het is fijn, gevoelig en warm.

Er is iets aan het verhaal dat je laat doorlezen. Het is vol liefde met mooie personages. Ben en Maddy hebben mooie lagen. Soms gooide ik wel de namen van de andere personages even door elkaar.

Ik moest even uitzoeken op welke volgorde de boeken gelezen moesten worden. Daarom is het misschien handig als er nummers op de kaften zouden staan.

Ik heb genoten van dit deel en ik kijk uit naar de rest van de serie.

Liefde zonder tijd is zo liefdevol met mooie personages.

Liefs,

Veronique

Bedankt Anne May voor het boek!

Je kunt dit boek bij de lokale boekhandel en o.a. Bol.com bestellen.

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Liefde zonder tijd

Auteur: Anne May
Uitgever: Woorden van Meij
ISBN paperback: 9789464432480
ISBN E-Book: 1230005395330

Abonneer je hieronder gratis op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge