Recensie: Luister naar mij – Tess Gerritsen

Tijd voor de recensie van één van de bekendste thrillerauteurs! Ik las Luister naar mij van Tess Gerritsen. Dit is het nieuwste deel in de Rizzoli & Isles-serie. Ik vertel je er graag meer over. Lees je mee?

Het verhaal van Luister naar mij

Rechercheur Jane Rizzoli en patholoog-anatoom Maura Isles onderzoeken de gruwelijke moord op Sofia Suarez, een verpleegster die enorm geliefd was bij haar buren en collega’s. De moord lijkt een zinloze daad van geweld tot Jane erachter komt dat Sofia de dagen voor haar dood meerdere telefoontjes pleegde naar wegwerptelefoons. Had ze iets te verbergen? Jane en Maura ontdekken dat de zaak veel complexer is dan ze dachten, maar verliezen ze, vanwege de nieuwe ontwikkelingen, niet het zicht op iets onheilspellends wat veel dichter bij huis gebeurt?

Mijn mening

De cover van ‘Luister naar mij’ is heel tof. Hij past bij de rest van de serie van Rizzoli & Isles. De titel vind ik goed gevonden.

Tess Gerritsen legt een bepaalde warmte in elk personage. Vanaf de eerste pagina bouw je direct een band op met alle personages. Het is knap als personages je vanaf de eerste pagina al raken.

Het is een spannende thriller met veel vaart en weinig poespas. De hoofdstukken zijn kort en hierdoor ligt het tempo hoog. Je merkt dat Tess Gerritsen bepaalde medische kennis heeft. Hierdoor zet ze o.a. patholoog-anatoom Maura Isles heel goed neer. Het is trouwens geen medische thriller.

De thriller heeft een goed plot en het is mooi hoe alles rond is. Het einde heeft me verrast en zat achteraf heel goed in elkaar.

Eigenlijk wilde ik de thriller niet uitlezen. Ik genoot zo van dit verhaal en dan vind ik het zonde om te moeten stoppen. Deze thriller is een aanrader!

Luister naar mij is thriller met een goed plot!

Liefs,

Veronique

Bedankt The House of Books voor het boek!

Je kunt dit boek bij de lokale boekhandel en o.a. Bol.com bestellen.

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Luister naar mij

Auteur: Tess Gerritsen
Vertaler: Els Franci-Ekeler
Uitgever: The House of Books
ISBN paperback: 9789044364439 
ISBN E-Book: 9789044364446 

Abonneer je hieronder gratis op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge