Recensie: Mag ik bij jou – Sanne Hillemans

De titel van dit boek doet me denken aan het liedje van Claudia de Breij ‘Mag ik dan bij jou’. In mijn recensie vertel ik je meer over de roman Mag ik bij jou van Sanne Hillemans. Lees je mee?

Het verhaal van Mag ik bij jou

‘Mag ik bij jou’ van Sanne Hillemans is een sprankelende roman vol liefde, met een randje misdaad. Amanda heeft haar leven goed op orde: ze werkt met plezier bij de makelaardij van haar vader en haar vriend Pepijn is perfect relatiemateriaal. Als ze hoort dat er in een lokale nachtclub een moord is gepleegd en de dader is ontkomen, staat dat dan ook ver van haar bed. Maar wanneer ze de opsporingsbeelden ziet, herkent ze hem meteen: Roan. Van kindsaf waren ze beste vrienden – en meer – tot ze gingen studeren en elkaar uit het oog verloren. Als ze die avond haar appartement binnenstapt, blijkt ze niet alleen te zijn. Roan staat midden in haar woonkamer. Hij is onschuldig, zegt hij, en heeft een schuilplaats nodig. Hoe kan ze nee zeggen tegen haar vroegere beste vriend?

Mijn mening

Toen ik hoorde dat Sanne Hillemans een boek zou uitbrengen bij LoftBooks, was ik direct nieuwsgierig. Sanne Hillemans is een auteur waar ik gewoon alles van wil lezen. Ik kende deze auteur van ‘Voor altijd twintig’ en ‘De actrice in mij’. Door deze verhalen ben ik fan geworden van Sanne en na ‘Mag ik bij jou’ is dat alleen maar groter geworden.

Sanne Hillemans heeft een fijne, vlotte stijl. Vanaf de eerste pagina weet Sanne te boeien met haar stijl en het verhaal. Om een moord als uitgangspunt te nemen in een roman vond ik erg interessant. Het verhaal zelf kan overkomen als een cliché, maar ik vond dat niet storend.

Sommige personages, zoals Amanda, zijn goed uitgewerkt, maar andere personages blijven helaas wat vlakker. Sommige dingen voelden soms een beetje ongeloofwaardig, omdat het zo makkelijk ging.

Ik heb wel enorm genoten van ‘Mag ik bij jou’. Het is een ontzettend leuk verhaal met een goede dosis spanning. Daarnaast is het ook een heel sexy verhaal.

De cover past bij het verhaal en de titel is goed uitgekozen. In mijn hoofd hoor ik steeds het toepasselijke liedje van Claudia de Breij.

Mag ik bij jou is leuk, spannend en ontzettend sexy.

Liefs,

Veronique

*Bedankt LoftBooks voor het boek!

Je kunt dit boek bij de lokale boekhandel en o.a. Bol.com bestellen.

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Mag ik bij jou

Auteurs: Sanne Hillemans
Uitgever: LoftBooks
ISBN e-book: 9789047206828

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge