Recensie: Manifesteren kun je leren – Willemijn Welten

De laatste zondag voor kerst! Wat bijzonder! Ik heb vandaag de recensie van het boek Manifesteren kun je leren van Willemijn Welten voor je. Lees je mee?

Het verhaal Manifesteren kun je leren

Dit boek is een must-read voor iedereen die klaar is om te shinen.

Manifesteren is de kunst om je dromen te realiseren. En het mooie eraan is: iedereen kan het leren! Willemijn Welten heeft een missie om met dit boek manifesteren voor iedereen zo makkelijk, leuk en praktisch mogelijk te maken. Ze haalt spiritualiteit uit het hokje ‘zweverig’ en vertaalt dit naar nuchtere tools zodat je op elk moment van de dag kunt manifesteren.

In ‘Manifesteren kun je leren’ deelt Willemijn haar eigen verhaal en dat van anderen om te laten zien wat manifesteren je kan brengen. Ze helpt jou op weg om zelf aan de slag te gaan. Leer te vertrouwen op je intuïtie, je blokkades los te laten en ontdek hoe je een shift in je energie teweeg kunt brengen. Zodat jij weet wat je wilt en de moed hebt om hiervoor te gaan.

Mijn mening

‘Manifesteren kun je leren’ heeft een hele mooie vormgeving. Het is vrolijk en een tikkeltje liefelijk. De details op de voorkant zijn waanzinnig. De binnenkant is trouwens ook erg mooi.

Willemijn Welten heeft een hele fijne stijl. Het is uitnodigend. Je wordt vanzelf in het verhaal getrokken. Het onderwerp kan een beetje zweverig voor je zijn. Je moet er wel in ‘geloven’. Anders kan dit boek verkeerd op je overkomen.

Naast de persoonlijke ervaringen van Willemijn deelt zij ook praktische tips. Je kunt met dit boek eigenlijk direct aan de slag. Het is heel toegankelijk. Inmiddels lees ik dit boek voor de tweede keer, omdat ik het zo’n goed boek vind. En een tweede keer lees je weer andere dingen.

Als je nog een interessant boek zoekt over manifesteren, dan is dit een aanrader!

Manifesteren kun je leren is toegankelijk en praktisch!

Bonussen krijgen?

Van Willemijn Welten mocht ik de link delen naar de bonussen die bij het boek horen. Koop jij het boek, dan kun je dit aangeven via de link. Je krijgt dan de bonussen.

Liefs,

Veronique

Je kunt dit boek bij de lokale boekhandel en o.a. Bol.com bestellen.

*Ik heb dit boek zelf gekocht. Dit boek is geen recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Manifesteren kun je leren

Auteur: Willemijn Welten
Uitgever: Uitgeverij Spectrum
ISBN paperback:  9789000378661 
ISBN e-book: 9789000359523 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge