Recensie: Met een beetje geluk – Tamara Haagmans

Ik mocht de feelgood Met een beetje geluk van Tamara Haagmans lezen. Wat een heerlijk verhaal! Ik ga je snel meer vertellen. Lees je mee?

Het verhaal van Met een beetje geluk

Hier gaat ‘Met een beetje geluk’ over:

Wanneer haar tante overlijdt, erft Nicole een klein pretpark. Hoewel het in een verschrikkelijke staat verkeert en haar tante hoge schulden had, is Nicole vastbesloten om het park nieuw leven in te blazen. Maar Marc, de manager van het pretpark, probeert Nicole te overtuigen het park aan hem te verkopen. En elke keer als hij in de buurt is, lijkt er van alles mis te gaan: de wallaby’s ontsnappen, een bestelling voor de brasserie gaat fout, en Nicole krijgt een flinke boete. Gelukkig komt daar hulp van Nicoles vriendin Daniëlla, die met een fantastisch idee komt om het park te redden. 

Mijn mening

De cover van ‘Met een beetje geluk’ is zo mooi! Op de paperback glinsteren de lichtjes echt. Het past ook perfect bij de sfeer in deze feelgoodroman.

Hoe verzint Tamara Haagmans het? Een pretpark erven! Ik vind het fantastisch gevonden. Het was een leuke invalshoek en een originele setting. Volgens mij heb ik nog niet eerder een verhaal gelezen over een pretpark.

De personages in ‘Met een beetje geluk’ vond ik leuk. Ze zijn herkenbaar voor iedereen, maar toch vond ik ze een beetje vlak. In het begin lijkt het verhaal ook vlak. Er gebeuren hilarische dingen en je wilt gewoon dat het pretpark gaat lopen. Het is dan vooral humoristisch. Op een gegeven moment komt er een diepere laag in het verhaal. Tamara Haagmans vraagt dan aandacht voor een belangrijk onderwerp en dan merk je dat het verhaal meer diepgang krijgt. Sorry geen spoilers over het onderwerp. Ik verklap anders te veel!

De stijl van Tamara Haagmans is heerlijk! Het is vlot en je wordt eigenlijk direct meegenomen in het verhaal.

Het verhaal zit vol humor en misschien zijn sommige gebeurtenissen onrealistisch, maar het is fictie en daar moet je gewoon rekening mee houden. Ik heb in ieder geval genoten van deze leuke feelgoodroman. Als je nog een lekkere feelgood zoekt, dan is deze een aanrader!

Met een beetje geluk is een heerlijke feelgoodroman! Echt een aanrader!

Liefs,

Veronique

*Bedankt Uitgeverij Luitingh-Sijthoff voor het boek!

Je kunt dit boek o.a. bij de lokale boekhandel, Bol.com bestellen.

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Met een beetje geluk

Auteur: Tamara Haagmans
Uitgever: Uitgeverij Luitingh-Sijthoff
ISBN paperback: 9789024595167 
ISBN E-book: 9789024595174 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge