Recensie: Midden in de winternacht – Kristin Hannah

Midden in de winternacht

* Deze recensie was voor het platform Feelgoodboeken.nl

Elke maand schrijf ik een recensie voor het leuke platform Feelgoodboeken.nl. Vandaag heb ik de recensie van Midden in de winternacht van Kristin Hannah voor je. Lees je mee?

Het verhaal van Midden in de winternacht

Hier gaat ‘Midden in de winternacht’ over:

De pas gescheiden Joy Candellaro ziet dit jaar op tegen Kerstmis en boekt een ticket naar de Pacific Coast. Daar brengt het lot haar in aanraking met de zesjarige Bobby en zijn vader Daniel, die rouwen om het verlies van hun moeder en echtgenote. Joy voelt zich direct verbonden met de twee; door hen te helpen, lijkt ze zichzelf terug te vinden. Maar om ook weer in de liefde te kunnen geloven, is meer moed nodig dan ze dacht.

Mijn mening

Toen ik het boek een paar jaar geleden op een boekenbeurs kocht (ik las hem gewoon nog een keer voor Feelgoodboeken), viel direct de voorkant op. De flaptekst maakte het helemaal af. Alles ademt kerst en winter. En het verhaal moet je dan nog lezen. Het kan alleen maar beter worden! Spoiler: dat werd het… 

Dit was mijn eerste boek van Kristin Hannah, maar wat heb ik genoten van haar stijl. Ze heeft een hele warme, fijne stijl. 

‘Midden in de winternacht’ begint heftig. Eigenlijk komt er veel drama in één keer bij elkaar. Het is misschien een tikkeltje overdreven en soms was het ongeloofwaardig. Door alle drama’s van Joy ben je benieuwd hoe ze hier uit komt en hoe het verder gaat. 

Joy is een leuk personage. Ze is herkenbaar en je sluit haar eigenlijk direct in je hart. Bobby is ontwapenend en je wordt eigenlijk een beetje verliefd op hem. Hij is zo leuk! Daniel is gereserveerd, maar dat heeft een reden. Het drietal vormt een bijzondere combinatie. 

Deze feelgood is gewoon ontzettend leuk. Het verhaal is leuk, de setting is geweldig en je krijgt gewoon zin in kerst. In dit verhaal zit een mega plottwist. Echt… deze plottwist verdient een prijs. Hij is zo origineel. 

Zoek je nog een leuk winters boek? Lees dan ‘Midden in de winternacht’. 

Liefs,

Veronique

*De recensie is onderdeel van Feelgoodboeken.nl

*Dit boek is geen recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Midden in de winternacht

Auteur: Kristin Hannah
Uitgever: Boekerij
ISBN ebook: 9789402307344 
Prijs ebook: €9,99
ISBN paperback: 9789022578636 
Prijs paperback: €20,-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge