Recensie: Mijn hele leven lang – Emma Anna

Mijn hele leven langVan schrijfster Emma Anna kreeg ik haar boek Mijn hele leven lang. Ik nam het boek mee op vakantie en wat heb ik genoten van deze feelgood roman. Echt een dikke aanrader! In deze recensie vertel ik je meer over het verhaal. Lees je mee?

Het verhaal

“Mijn hele leven lang” gaat over de negentienjarige Lynn. Ze is smoorverliefd op de beste vriend van haar vader waarmee ze een bijzondere band heeft. De beste vriend van haar vader is haar leraar en is achttien jaar ouder. Tijdens een gezamenlijke vakantie in Ierland komt ze erachter, dat ze niet de enige is met die gevoelens… Vier jaar later blikt ze terug op die vurige, intense en meest liefdevolle relatie ooit.

Mijn mening

Wanneer je van feelgood en romans houdt, dan is dit boek echt een aanrader voor jou. Het is zo heerlijk romantisch en gewoon heel leuk.

De schrijfstijl van Emma Anna komt in dit boek heel goed naar voren. Het is fijn en eenvoudig geschreven. Het verhaal is makkelijk te volgen.

Misschien is het een tikkeltje ongeloofwaardig, maar het doet niet afbreuk aan het verhaal en het plot. Het proloog kon ik in het begin niet plaatsen. Uiteindelijk komt het op zo’n toffe manier samen. Heel bijzonder! De cover vind ik niet passen bij het verhaal en doet er afbreuk aan.

De personages hebben echte karaktereigenschappen en zijn goed uitgewerkt. Je gaat een beetje van ze houden. Ze komen echt tot leven in het verhaal.

Er zitten subtiele seksscènes in en dit past goed bij het soort verhaal. Ze zijn gewoon passend en mooi beschreven. Niet ordinair.

Mijn hele leven lang is een heerlijke feelgood roman met leuke personages! Zeker een aanrader!

Liefs,

Veronique

*Bedankt Emma Anna voor het boek!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.
*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Dit boek kopen?
Boeken algemeen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge