Recensie: Obsessie – J.L. Butler

ObsessieVan Uitgeverij HarperCollins kreeg ik het boek Obsessie van J.L. Butler opgestuurd. Ik had weer eens zin in een psychologische thriller, dus dit boek kwam als geroepen. In deze recensie vertel ik je meer over dit spannende verhaal!

Het verhaal

‘Obsessie’ gaat over Francine Day. Ze is een jonge, ambitieuze echtscheidingsadvocate en heeft een indrukwekkende carrière. Ze is nog één zaak verwijderd van haar promotie: de spraakmakende scheiding van de succesvolle bankier Martin Joy. De aantrekkingskracht tussen Francine en haar cliënt is vanaf de eerste ontmoeting onweerstaanbaar. Obsessief.

Ze krijgen een affaire en Francine denkt dat ze alles onder controle heeft. Dan verdwijnt Martins vrouw en Martin wordt de hoofdverdachte. Francine is nu advocaat en minnares van de mogelijke dader, maar ze is ook de laatste die Donna Joy in leven heeft gezien…

Mijn mening

De cover van ‘Obsessie’ maakte me al direct nieuwsgierig. Je kunt niks uit de cover opmaken. Het heeft een mysterieuze sfeer.

Vanaf het begin suddert er iets en je weet eigenlijk dat het direct mis is. In ‘Obsessie’ zit niet veel actie en dit hoeft ook niet. De subtiele spanningsopbouw is voldoende om geboeid te blijven

De personages zijn interessant en hebben een mooie diepgang. De liefde tussen Francine en Martin is verboden, maar voelt heel natuurlijk aan.

De schrijfstijl van J.L. Butler is fijn. Je wordt direct meegenomen in het verhaal. Het verhaal klampt zich langzaam aan je vast en dan laat het je niet meer los. Het wordt een obsessie om het boek uit te lezen (haha, slechte woordgrap). Je bent gevangen in het verhaal en het boek moet uit.

Obsessie wordt een obsessie: het boek moet uit.

Liefs,

Veronique

*Bedankt Uitgeverij HarperCollins Holland voor het boek!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.
*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Dit boek kopen?
Boeken algemeen

2 Replies to “Recensie: Obsessie – J.L. Butler”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge