Recensie: Obsessie – Jet van Vuuren

Ik mocht Obsessie van Jet van Vuuren lezen. Deze nieuwe thriller heeft zo’n goed plot! Ik vertel je graag meer. Lees je mee?

Het verhaal van Obsessie

Na een turbulente jeugd en veel gedoe in de liefde heeft Laura eindelijk de ware gevonden in Kees, een avontuurlijke vlieginstructeur die vreugde en invulling aan haar leven geeft. Tot hij op een dag verongelukt bij een vliegongeval. Laura stort in. Hoe heeft dit kunnen gebeuren? Na Kees’ dood stapelen de problemen zich op. De liefde van Laura’s leven blijkt niet alleen maar een leuke kerel te zijn geweest, hij heeft haar met een schuldenlast achtergelaten. Noodgedwongen doet ze een beroep op haar oude huisgenoten uit haar studententijd. Ze trekt tijdelijk in bij een van hen in de hoop daar even rust te vinden, maar al snel sleuren onverwerkte zaken uit het verleden haar nog dieper de ellende in. Zal het Laura lukken hierdoorheen te komen?

Mijn mening

‘Obsessie’ heeft een heel origineel begin. Het is prikkelend en het zorgt ervoor dat je direct in de thriller zit.

Jet van Vuuren heeft een fijne stijl. Het verhaal is sluimerend spannend. Het leest gewoon heel lekker. Het tempo is perfect in balans. Het is afwisselend snel en langzamer. Je krijgt tijd om te ademen.

Het plot is verrassend, maar toch had je het als lezer kunnen weten. Dat vond ik een mooi gegeven. Laura is een herkenbaar personage met een mysterieus tintje. Ze draagt deze thriller op een mooie manier. Sowieso is de alledaagse setting heel prikkelend. Het zorgt voor herkenbaarheid.

Het verhaal zit vol mooie lagen. Hierdoor ontrafel je langzaam alle geheimen en intriges. In het begin snap je misschien niet helemaal waar het naar toe gaat, maar het is verrassend. Jet van Vuuren speelt op een mooie manier met de lezer. Het is echt een psychologisch spelletje. Het is zo goed!

Ben je gek op Nederlandse thrillers? Lees dan ‘Obsessie’!

Meer lezen van Jet van Vuuren?

Liefs,

Veronique

Bedankt Ambo Anthos voor het boek!

Je kunt dit boek bij de lokale boekhandel en o.a. Bol.com bestellen.

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Obsessie

Auteur: Jet van Vuuren
Uitgever: Ambo Anthos
ISBN paperback: 9789026357282
ISBN E-Book: 9789026357299 

Abonneer je hieronder gratis op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge