Recensie: Op het juiste moment – Janice Bakker

Cover van De Verhalenfabriek

Feelgoodtijd! Ik las Op het juiste moment van Janice Bakker. Dit is een heerlijk wegdroomverhaal. Ik vertel je in mijn recensie graag meer. Lees je mee?

Het verhaal van Op het juiste moment

Fay en haar vriend wonen in een prachtige, pas verbouwde jarendertigwoning en runnen samen een goedlopend makelaarskantoor. Alles loopt op rolletjes, totdat haar zusje Abbey hun leven in één klap overhoop haalt. Fay vlucht halsoverkop naar Italië, waar ze een vervallen huis koopt dat ze wil gaan opknappen. Helaas blijkt dit niet zo gemakkelijk als gedacht.

Abbey voelt zich ondertussen enorm schuldig. Hoewel haar zus er niet voor open lijkt te staan, wil zij het dolgraag uitpraten. Samen met haar nicht Eva besluit ze Fay achterna te reizen. Ze stappen in Eva’s Volkswagenbusje voor een roadtrip naar Italië, waar verdriet en schuldgevoel de minste dingen zijn waarmee de nichtjes moeten dealen…

Mijn mening

‘Op het juiste moment’ heeft een heel sterk begin. Het begin is anders dan de andere verhalen. Het is gerichter, strakker. Eigenlijk ben ik vanaf de eerste pagina gegrepen!

Abbey en Eva zijn nichtjes en dat geeft het verhaal, vooral in het begin, een leuke dynamiek. Ik vind het een heerlijk duo. Fay is een leuk personage. Ze vult haar zus Abbey op een mooie manier aan. Je herkent echt de band die zussen kunnen hebben. Ik ben trouwens benieuwd naar meer van Eva. Dus, Janice, een vervolg?

Het is een heerlijk zoetsappig verhaal. Het is misschien cliché, maar vooral is het genieten. De flashbacks zijn op een mooie manier verweven. Langzaam ontrafel je wat Abbey gedaan heeft. Het zit op een goede manier in elkaar. Ik heb genoten van dit verhaal!

Op het juiste moment is een heerlijk wegdroomverhaal!

Benieuwd naar dit boek?

Of koop het boek via Bol.comBookspot of Bruna

Meer van Janice Bakker?

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven van nieuwe artikelen op Veronique’s Boekenhoekje? Abonneer je hieronder gratis op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.


Vanavond live op Instagram met Hanneke en Janice

Op 27 juni ga ik om 20 uur live op Instagram! Ik ga de dames alles vragen over hun boeken ‘Hoog’ en ‘Op het juiste moment’. Zie ik je daar? Hier is een linkje naar mijn Instagram.

Liefs,

Veronique

Bedankt De Verhalenfabriek voor het boek!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Op het juiste moment

Auteur: Janice Bakker
Uitgever: De Verhalenfabriek
ISBN e-book: 9789461098047 

Op zoek naar een proeflezer en/of meelezer voor je manuscript? Ook voor korte verhalen of novelles! Meer informatie kun je hier vinden.

2 Replies to “Recensie: Op het juiste moment – Janice Bakker”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge