Recensie: P.S. Ik haat je – Nicole Schelling

Cover van Books & Butterflies

Ik mocht van Books & Butterflies meedoen aan de blogtour van P.S. Ik haat je van Nicole Schelling. Ik deel vandaag graag mijn recensie met je. Lees je mee?

Het verhaal van P.S. Ik haat je

De drieëntwintigjarige Tamara heeft haar leven eindelijk weer op de rit. Op sommige dagen lukt het haar zelfs om niet meer aan de tijd te denken waarin ze zo vaak wenste dat ze iemand anders was. Haar middelbareschooltijd is een donker gat waar ze nooit meer in terug wil vallen, maar ze is zich er pijnlijk van bewust dat er veel triggers op de loer liggen. Alleen al bij het horen van de naam ‘Lukas’ breekt het angstzweet haar uit.

Tamara is vastbesloten haar verleden geen rol meer te laten spelen in haar heden en toekomst. Maar dan komt ze Lukas na een lange tijd weer tegen en op alle mogelijke manieren laat hij haar hart nog steeds sneller slaan…

Mijn mening

De cover van ‘P.S. Ik haat je’ vind ik leuk, maar ik houd persoonlijk niet zo van personen op de voorkant van een boek. Ik kan dan namelijk lastiger een beeld vormen van de personages in mijn hoofd. Onbewust zal ik het altijd vergelijken met de cover namelijk. De details bij de hoofdstukken zijn erg mooi gedaan.

In het begin deed de titel me denken aan het boek ‘P.S.: Ik hou van je’ van Cecelia Ahern. Dit vond ik een heel heftig verhaal. Gelukkig viel dit verhaal heel erg mee. Het is een lekkere feelgood

De afwisseling tussen heden en verleden vind ik mooi gedaan. Het maakt het verhaal interessant. Ik snapte in het begin de link van sommige gebeurtenissen niet, maar later werd me dit duidelijk.

Het is misschien wel een voorspelbaar verhaal. Het einde was eigenlijk heel lief. Het duurde even voor er diepgang in het verhaal zit. Het is gewoon een mooi verhaal.

P.S. Ik haat je is een mooie feelgood.

Lees het boek ‘P.S. Ik haat je’ via Bol.com

Blogtour P.S. Ik haat je

Deze leuke bloggers doen ook mee aan de blogtour van ‘P.S. Ik haat je’:

Blogtour PS Ik haat je

Liefs,

Veronique

Bedankt Books & Butterflies voor het boek!

Je kunt dit boek bij o.a. Bol.com bestellen.

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van P.S. Ik haat je

Auteur: Nicole Schelling
Uitgever: Books & Butterflies
ISBN E-Book: 9789464510751 

Abonneer je hieronder gratis op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge