Recensie: Perfect – Liz Hartevelt

Van Loft Books mocht ik meedoen aan de blogtour van Perfect van Liz Hartevelt. Ik ga je snel meer vertellen over deze lekkere New Adult. Lees je mee?

Het verhaal van Perfect

De New Adult roman ‘Perfect’ van Liz Hartevelt draait om Clementine en Roan. Zij is net bijgekomen van een moeilijke ervaring toen ze zeventien was. En ook hij draagt een geheim met zich mee.

Clementine gaat haar studietijd liever lezend dan feestend door en voor romantiek heeft ze helemaal geen tijd. Haar hart is nog helende na een traumatische ervaring die plaatsvond toen ze zeventien was. Maar sinds ze op kamers is gegaan probeert ze die gebeurtenis achter zich te laten. Ze heeft besloten zichzelf niet meer zo open te stellen voor een jongen en verliefd te worden. Naast haar studie werkt Clementine in de bibliotheek, waardoor ze ook meteen de nieuwste romans van haar lievelingsauteurs kan lezen. Dan wordt Roan aangenomen in de bibliotheek. Met zijn tatoeages en bad boy-uitstraling oogt hij niet als een typische boekenwurm. Hij deinst niet terug voor confrontaties en wordt verrast door Clementines koele reacties wanneer hij haar uitdaagt en laat het daar niet bij zitten. Hij draagt echter een geheim met zich mee dat ooit moet uitkomen…

Mijn mening

De cover van ‘Perfect’ is niet helemaal mijn ding. Hij spreekt me niet echt aan. Het is in ieder geval niet een typische New Adult-cover en dat vind ik verfrissend. De titel vind ik goed uitgekozen. Hij past heel goed!

De stijl van Liz Hartevelt is erg fijn. Het leest heel makkelijk. ‘Perfect’ is een heel sexy verhaal met een aantal steamy seksscènes. Toch zijn ze niet ordinair. Daarnaast bevat het verhaal allerlei laagjes die het verhaal meer diepgang geven. Op het eerste gezicht lijkt het verhaal niet zo opgebouwd, maar schijn bedriegt. De opbouw van het verhaal is wel een beetje langzaam. Je moet hier echt van houden.

In het begin erger ik me aan de personages. Ze zijn zo kort door de bocht. Clementine vind ik een erg mooie naam en de bijnaam die Roan verzint, vind ik erg leuk verzonnen.

Het verhaal is leuk, sexy en soms heel grappig. Het einde moet ik nog even laten bezinken, maar ik heb in ieder geval genoten van het verhaal. Ik las al eerder verhalen van Liz Hartevelt en ik ben benieuwd naar meer van deze auteur.

Perfect is leuk, sexy, romantisch en grappig.

Blogtour Perfect

Deze recensie is onderdeel van de blogtour van ‘Perfect’. Deze bovenstaande bloggers doen ook mee!

Liefs,

Veronique

*Bedankt Loft Books voor het boek en de blogtour.

Je kunt dit boek bij de lokale boekhandel en o.a. bij Bol.com bestellen.

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Perfect

Auteur: Liz Hartevelt
Uitgever: Loft Books
ISBN E-book:  9789047205982 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge