Recensie: Raak me. Niet. – Laura Kneidl

Raak me. Niet.

Van uitgeverij Zomer & Keuning mocht ik meedoen aan de blogtour rondom het boek Raak me. Niet. van Laura Kneidl. Ik was direct geraakt door het verhaal en ik keek, spoiler, uit naar het volgende deel van dit tweeluik. In deze recensie vertel ik je meer over dit bijzondere liefdesverhaal. Lees je mee?

Het verhaal van Raak me. Niet.

Dit staat op de achterkant van ‘Raak me. Niet.”:

‘Raak me. Niet.’ van Laura Kneidl gaat over de achttienjarige Sage. Op haar verjaardag komt ze aan op de universiteit van Nevada. Ze heeft niets: geen geld, geen huis, geen vrienden. Alleen de droom dat ze opnieuw kan beginnen en kan vergeten wat er thuis in Maine is gebeurd. In Nevada krijgt ze een bijbaantje in een bibliotheek, waar ze haar collega Luca ontmoet. Hij is alles waar Sage bang voor is, met zijn doordringende ogen, tattoos en ruige uiterlijk. Maar Luca is niet wie hij lijkt te zijn en hij laat Sages hart ook op een andere manier sneller kloppen.

Mijn mening

Van Zomer & Keuning kreeg ik de proefdruk opgestuurd en ik kon niet wachten om te beginnen in dit verhaal. Vanaf de eerste pagina was ik verliefd op het verhaal van Luca en Sage. Het is een bijzonder liefdesverhaal in de huidige tijd.

Laura Kneidl heeft een fijne stijl. Het is elegant en vlot. Eigenlijk wil je steeds een pagina verder lezen. Je kunt niet meer stoppen.

Daarnaast maakt Laura Kneidl serieuze, heftige onderwerpen bespreekbaar. Naast de liefde, de vrolijkheid en het lichte feelgoodgevoel heeft het verhaal ook een serieuze kant. Het is een verhaal met verschillende emoties, maar de schoonheid van het verhaal overheerst.

Alle personages in het verhaal voelen levensecht. Je hebt het idee Sage en Luca te kennen. Zowel Sage als Luca maken een mooie ontwikkeling door. Samen vormen ze een ijzersterk koppel en zij vormen de steengoede basis voor dit bijzondere liefdesverhaal. Je voelt de aantrekkingskracht van de pagina’s spatten.

‘Raak me. Niet.’ maakt onderdeel uit van een mooi tweeluik. Eind mei lees je op mijn blog de recensie van ‘Verlies me. Niet.’ Spoiler: hij is fantastisch 😉

Raak me. Niet. is een bijzonder, meeslepend liefdesverhaal met levensechte personages.

Deze blogs doen mee aan de blogtour:

Liefs,

Veronique

*Bedankt Zomer & Keuning voor het boek!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.
*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Je kunt het boek kopen bij jouw boekhandel!

Gegevens van Raak me. Niet.

Auteur: Laura Kneidl
Uitgever: Z&K
Aantal pagina’s: 416
ISBN paperback: 9789020535907 
Prijs paperback: €18,99

2 Replies to “Recensie: Raak me. Niet. – Laura Kneidl”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge